Birou 3226A Mobilier Clasic

3.240 lei
Disponibil pentru precomandă
Credit module TBI Bank RO 1.1.3

194.81 Lei x 24 rate

Descriere

Birou 3226A Mobilier Clasic

Birou 3226A Mobilier Clasic | Mobilier Lux

Important :

Fiecare produs este personalizabil pe baza nevoilor dumneavoastră
Pe acest produs se pot aplica toate finisajele din acest magazin.

Model :

Birou cu 1 sertar sablat.

Birou 3226A
Birou 3226A Mobilier Clasic | Mobilier Lux

Finisajul prin sablare este special şi se realizează cu un jet foarte puternic de nisip ,în urma căruia rămâne fibra lemnului în relief.

Cod : 3226A

Dimensiuni :

L.110 / P.60 / H.80 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )

Greutate :  30 Kg

Alte informatii:

-Este făcut din lemn masiv de TOULIPIER
-Feronerie deosebită inportată din Italia
-Mobilier clasic .
-Face parte din colecţia Il Clasico
-Culoare crem cu sertarul maro
​-Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitate

Birou 3226A
Birou 3226A Mobilier Clasic | Mobilier Lux

Birou 3226A Mobilier Clasic | Mobilier Lux

Birou 3226A Mobilier Clasic | Mobilier Lux
MOBILIER LEMN MASIV– Vă doriţi o mobilă care să definească simplitatea şi eleganţa? Mizaţi pe elemente de mobilier lemn masiv! Decorea spaţiilor cu piese de mobilier lemn masiv denotă o simplitatea naturală, rafinată. Un mare plus la aproape orice camera din casă este adaugat de articolele de mobilier lemn masiv, acestea conferind un stil impozant prin finisajele pe care le are.

Dacă doriţi să adaugaţi o notă contemporană spaţiului de locuit alegeţi mobilier lemn masiv, cu design usor versatil. Alegeţi stiluri clasice de mobilier lemn masiv şi optaţi pentru nuanţe de cires sau nuc pentru a da o tuşă elegantă.
Birou 3226A

Birou 3226A Mobilier Clasic | Mobilier Lux

MOBILIER BIROU – Creaţi un mediu productiv cu articolele de mobilier birou pe care le regăsiţi în gama noastră de mobilier birou. Pentru a avea o bună concentrare şi confort în timp ce lucraţi alegeţi piese de mobilier birou care au şi o utilitate practică, puteţi opta pentru elemente de mobilier birou cu spaţii special create cu scopul de a depozita şi stoca diverse documente importante . Noi vă punem la dispoziţie mobilier birou cu modele traditionale sau moderne , cu dimensiuni pretabile economisirii de spaţiu, dar şi mobilier birou pentru decorarea unor birouri executive impresionante .

Păstraţi documentele importante protejate şi bine organizate cu ajutorul unui mobilier birou cu spaţii de depunere securizate, optaţi pentru piese de mobilier birou ce pot fi uşor manevrate şi mutate, şi creaţi un spaţiu deosebit, unic cu elemente de mobilier birou frumoase şi funcţionale!Vă doriţi zone primitoare, confortabile şi elegante în casa dumneavoastră? Alegeţi mobilier cu o calitate superioară şi un design deosebit! Partea cea mai importantă din decorul unui spaţiu este reprezentată de mobilier, de acea niciodată nu se face rabat de la un mobilier rezistent şi inovator!