TOP

Birou 358 Mobilier Clasic

1.937 lei
In Stoc
Credit module TBI Bank RO 1.1.3

123.09 Lei x 24 rate

Descriere

Birou 358 Mobilier Clasic

Birou 358 Mobilier Clasic | Mobilier Lux

Important : Pe acest produs se pot aplica toate finisajele din acest magazin

Model : Birou cu 2 sertare si 1 usa

Cod : 358

Dimensiuni : L 140 P 70 H 78 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )

Greutate : 50 Kg

Alte informatii:

– Biroul este din lemn masiv de Plop
– Finisaj Nuc
– Freonerie Bronz
– Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă biroun dunmeavoastră , dându-i personalitate
– FINISAJUL SE POATE REALIZA PE DIFERITE NUANTE DE CULORI

Birou 358
Birou 358

Actualizaţi aspectul modern sau clasic al oricărui birou alegând Birou 358. Alegeţi mobilier cu o calitate superioară şi un design deosebit! Partea cea mai importantă din decorul unui spaţiu este reprezentată de mobilier! Designul contemporan sau tradiţional al Alegeţi Birou 358 mobilier cu o calitate superioară şi un design deosebit! Partea cea mai importantă din decorul unui spaţiu este reprezentată de mobilier ,Birou 358  vă va ajuta în organizarea estetică şi utilă al biroului dumneavoastră. Simple dar elegante, finisajele Alegeţi Birou 358 mobilier cu o calitate superioară şi un design deosebit! Partea cea mai importantă din decorul unui spaţiu este reprezentată de mobilier aduc un plus de rafinament pentru orice birou . Combinaţia unică de culori , stiluri şi dimensiuni ale Alegeţi mobilier cu o calitate superioară şi un design deosebit! Partea cea mai importantă din decorul unui spaţiu este reprezentată de mobilier vă asigurăspaţiu şi funcţionalitate la orice birou

 

 

Birou 358 Mobilier Clasic | Mobilier Lux

Alegeţi mobilier cu o calitate superioară şi un design deosebit! Partea cea mai importantă din decorul unui spaţiu este reprezentată de mobilier vă garantează reusita unui decor în stil tradiţional, antic sau clasic.

Birou 358 Mobilier Clasic | Mobilier Lux

MOBILIER BIROU – Creaţi un mediu productiv cu articolele de mobilier birou pe care le regăsiţi în gama noastră de mobilier birou.

Pentru a avea o bună concentrare şi confort în timp ce lucraţi alegeţi piese de mobilier birou care au şi o utilitate practică, puteţi opta pentru elemente de mobilier birou cu spaţii special create cu scopul de a depozita şi stoca diverse documente importante . Noi vă punem la dispoziţie mobilier birou cu modele traditionale sau moderne , cu dimensiuni pretabile economisirii de spaţiu, dar şi mobilier birou pentru decorarea unor birouri executive impresionante .

Păstraţi documentele importante protejate şi bine organizate cu ajutorul unui mobilier birou cu spaţii de depunere securizate, optaţi pentru piese de mobilier birou ce pot fi uşor manevrate şi mutate, şi creaţi un spaţiu deosebit, unic cu elemente de mobilier birou frumoase şi funcţionale!Vă doriţi zone primitoare, confortabile şi elegante în casa dumneavoastră? Alegeţi mobilier cu o calitate superioară şi un design deosebit! Partea cea mai importantă din decorul unui spaţiu este reprezentată de mobilier, de acea niciodată nu se face rabat de la un mobilier rezistent şi inovator!

Birou 358 Mobilier Clasic | Mobilier Lux