Birou 5006G Mobilier Clasic

5.742 lei
Disponibil pentru precomandă
Descriere

Birou 5006G Mobilier Clasic

Birou 5006G Mobilier Clasic face parte din categoria Oferta Produse>Birouri.

Birou 5006G

Mobilier din lemn masiv.

Important : Pe acest produs se pot aplica toate finisajele din acest magazin

Acest birou poate fi facut si pe urmatoarele dimensiuni :
L 140 P 70 H 78 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
L 160 P 80 H 78 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )

Model : Birou cu 3 sertare

Cod : 5006G

Dimensiuni : L 110 P 65 H 78 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )

Greutate : 50 Kg

Alte informatii:

– Biroul este din lemn masiv de Tulip
– Finisaj Argintiu cu blatul Negru
– Freonerie Argintiu
​- Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă biroun dunmeavoastră , dându-i personalitate
– FINISAJUL SE POATE REALIZA PE DIFERITE NUANTE DE CULORI FIIND POSIBILA CHIAR SI PICTURA MANUALA CU ELEMENTE DECORATIVE SAU FLORALE

birou-5006g-a12724-800x540

Actualizaţi aspectul modern sau clasic al oricărui birou alegând Birou 5006G! Designul contemporan sau tradiţional al Birou 5006G , vă va ajuta în organizarea estetică şi utilă al biroului dumneavoastră. Simple dar elegante, finisajele Birou 5006G aduc un plus de rafinament pentru orice birou . Combinaţia unică de culori , stiluri şi dimensiuni ale Birou 5006G vă asigură spaţiu şi funcţionalitate la orice birou . Finisajele netede, bogate ale Birou 5006G vă garantează reusita unui decor în stil tradiţional, antic sau clasic.

MOBILIER BIROU – Creaţi un mediu productiv cu articolele de mobilier birou pe care le regăsiţi în gama noastră de mobilier birou. Pentru a avea o bună concentrare şi confort în timp ce lucraţi alegeţi piese de mobilier birou care au şi o utilitate practică, puteţi opta pentru elemente de mobilier birou cu spaţii special create cu scopul de a depozita şi stoca diverse documente importante . Noi vă punem la dispoziţie mobilier birou cu modele traditionale sau moderne , cu dimensiuni pretabile economisirii de spaţiu, dar şi mobilier birou pentru decorarea unor birouri executive impresionante . Păstraţi documentele importante protejate şi bine organizate cu ajutorul unui mobilier birou cu spaţii de depunere securizate, optaţi pentru piese de mobilier birou ce pot fi uşor manevrate şi mutate, şi creaţi un spaţiu deosebit, unic cu elemente de mobilier birou frumoase şi funcţionale!Vă doriţi zone primitoare, confortabile şi elegante în casa dumneavoastră? Alegeţi mobilier cu o calitate superioară şi un design deosebit! Partea cea mai importantă din decorul unui spaţiu este reprezentată de mobilier, de acea niciodată nu se face rabat de la un mobilier rezistent şi inovator!