Birou E549A Mobilier Clasic

COD PRODUS: Birou E549A Categorii: , Taguri , , , ,
2.880 lei
Disponibil pentru precomandă
Descriere

Birou E549A Mobilier Clasic

Birou E549A Mobilier Clasic face parte din categoria Oferta Produse>Birouri.

Birou E549A

Important :
Finisajul acestui produs poate fi personalizabil pe baza nevoilor dumneavoastră .

Model : Birou cu 2 sertare
Dimensiuni:

L. 120 P. 58 H. 79 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime totală ).

Greutate : 20 Kg
Transport 50 lei
Alte informații:
-Este făcut din :
Lemn de Toulipier (plop)
-Finisaj Nuc
Face parte din colecția Zanini Il Clasico

Birou E549A mobilier ,mobilier lemn birou ,mobilier clasic
Birou E549A mobilier ,mobilier lemn birou ,mobilier clasic

Actualizati aspectul modern sau clasic al oricărui birou alegând Birou E549A ! Designul contemporan sau traditional al mobilierului Birou E549A , vă va ajuta în organizarea estetică și utilă a biruoului dumneavoastră.

MOBILIER BIROU – Creați un mediu productiv cu articolele de mobilă birou pe care le regăsiți în gama noastră de mobilier birou.
Pentru a avea o bună concentrare și confort  în timp ce lucrați alegeți piese de mobilă birou care au și o utilitate practicș, puteți opta pentru elemente de mobila birou cu spații special create cu scopul de a depozita și stoca diverse documente importante .
Noi vă punem la dispozitie mobila birou cu modele traditionale sau moderne , cu dimensiuni  pretabile economisirii de spațiu, dar și mobilier birou  pentru decorarea unor birouri exclusiviste, impresionante .

MOBILIER LEMN – Una dintre necesitatile fundamentale de a decora un spatiu frumos este optarea pentru un mobilier lemn! Noi vă oferim mobilier lemn de calitate exceptională, realizat pentru decoruri interioare cu viziune și imaginație. Un mobilier de lemn este durabil și apropiat de natural, și cu o rezistentă deosebită în timp. Dacă optați pentru mobilier lemn, vă asigurați un stil versatil de decor cu aspecte particularizate și usor de remarcat. Fară îndoială, optarea pentru mobilier lemn vă asigură o gama largă de aplicare funcțională a lui în casa dumneavoastră. Alegeți un mobilier lemn de calitate și exprimați bunul gust cu subtilitate!

Birou E549A
Mobilier Birou
Mobila Clasic din lemn
mobila lemn

Pentru mobilier de baie va asteptam pe ,pentru-baie.ro