Birou SD463 Mobilier Clasic

900 lei
In Stoc
Credit module TBI Bank RO 1.1.3

62.50 Lei x 24 rate

Descriere

Birou SD463 Mobilier Clasic

Birou SD463 Mobilier Clasic face parte din categoria Oferta Produse>Birouri.

Birou SD463

Mobilier din lemn masiv

Model : Birou Provenzale

Cod : SD463

Dimensiuni : L 85 P 50 H 79 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )

Greutate : 30 Kg

Accesorii : Buton din bronz

Alte informatii:

-Este făcut din lemn de Plop
-Mobilier clasic
-Face parte din colecţia TEMPESTA
-Culoare Alb
-Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitate

Birou SD463
Birou SD463

Actualizaţi aspectul modern sau clasic al oricărui birou alegând Birou SD463! Designul contemporan sau tradiţional al Birou SD463 , vă va ajuta în organizarea estetică şi utilă al biroului dumneavoastră.

Simple dar elegante, finisajele Birou SD463 aduc un plus de rafinament pentru orice birou .

Combinaţia unică de culori , stiluri şi dimensiuni ale Birou SD463 vă asigură spaţiu şi funcţionalitate la orice birou .

Finisajele netede, bogate ale Birou SD463 vă garantează reusita unui decor în stil tradiţional, antic sau clasic.

MOBILIER BIROU – Creaţi un mediu productiv cu articolele de mobilier birou pe care le regăsiţi în gama noastră de mobilier birou.

Pentru a avea o bună concentrare şi confort în timp ce lucraţi alegeţi piese de mobilier birou care au şi o utilitate practică, puteţi opta pentru elemente de mobilier birou cu spaţii special create cu scopul de a depozita şi stoca diverse documente importante .

Noi vă punem la dispoziţie mobilier birou cu modele traditionale sau moderne , cu dimensiuni pretabile economisirii de spaţiu, dar şi mobilier birou pentru decorarea unor birouri executive impresionante .

Păstraţi documentele importante protejate şi bine organizate cu ajutorul unui mobilier birou cu spaţii de depunere securizate, optaţi pentru piese de mobilier birou ce pot fi uşor manevrate şi mutate, şi creaţi un spaţiu deosebit, unic cu elemente de mobilier birou frumoase şi funcţionale!

Vă doriţi zone primitoare, confortabile şi elegante în casa dumneavoastră? Alegeţi mobilier cu o calitate superioară şi un design deosebit!

Partea cea mai importantă din decorul unui spaţiu este reprezentată de mobilier, de acea niciodată nu se face rabat de la un mobilier rezistent şi inovator!