Bufet SD405 Mobilier Clasic

40.270 lei
In Stoc
Descriere

Bufet SD405 Mobilier Clasic

Bufet SD405 Mobilier Clasic face parte din categoria Oferta Produse>Bufete si Dulapuri.

Bufet SD405

Mobilier din lemn masiv.

Model : Bufet Provenzale cu 3 usi 3 sertare si 3 usi in partea superioara

Cod : SD405

Dimensiuni : L 155 P 45 H 206 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )

Greutate : 60 Kg

Accesorii : Freonerie deosebită bronz antichizat

Alte informatii:

-Este făcut din lemn masiv de Tulipier

-Mobilier clasic

-Face parte din colecţia TEMPESTA

-Culoare alb

-Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitate

Bufet SD405
Bufet SD405

Actualizaţi aspectul modern sau clasic al oricărui dining alegând Bufet SD405! Designul  contemporan sau tradiţional al Bufet SD405, vă va ajuta în organizarea estetică şi utilă a dining-ului dumneavoastră. Simple dar elegante, finisajele Bufet SD405 aduc un plus de rafinament pentru orice  dining. Combinaţia unică de culori , stiluri şi dimensiuni ale Bufet SD405 vă asigură spaţiu şi funcţionalitate la orice dining. Finisajele netede, bogate ale Bufet SD405 vă garantează reuşita unui decor în stil tradiţional, antic sau clasic.

MOBILIER DINING Completează  aspectul zonei de luat masa cu un mobilier dining elegant ! Noi vă punem la dispozitie numeroase articole de mobilier dining care vă ofera o mulţime de opţiuni pentru a selecta doar acele piese de mobilier dining care se potrivesc  cel mai bine decorului  pe care îl doriţi. Inima unei case este reprezentată de zona unde se serveste masa, de aceea trebuie ales un mobilier dining care să vă definească personalitatea! Faceti  zonele de servit masa  mai  deosebite optând pentru un mobilier dining  care să vă ofere confort dar şi utilitate pe termen lung. Exploraţi o gamă largă de modele de mobilier dining care vă reflectă stilul şi care poate să vă satisfacă nevoile familiei dumneavoastră. Elevaţi decorul prin mobilier dining cu un design care atrage atenţia şi admiraţia, şi alegeţi  să creaţi cu piese de mobilier dining oferite de noi o zonă în care să vă bucuraţi de masa şi compania celor dragi!

Opţiuni nelimitate, diponibile de decorare a casei vă sunt oferite de alegerea de mobilier clasic. Multitudinea de elemente de mobilier clasic pe care o punem la dispoziţia dumneavoastră vă susţine în creearea unor spaţii cu detalii îndrăzneţe, cu accent pe stilul personal. Dacă optaţi pentru un  mobilier clasic, creaţi soluţii de amenajare a spaţiilor din casa cu finisaje şi accente fine. Un mobilier clasic se traduce printr-o reinterpretare atenta  a codurilor estetice clasice.  Fiecare camera din casa ta poate deveni un loc preţios cu ajutorul unui mobilier clasic , creând un ansamblu cu un stil coerent şi unic de decor.