Capatai pat 1043T Mobilier Clasic

849.770 lei
In Stoc
Descriere

Capatai pat 1043T Mobilier Clasic

Capatai pat 1043T Mobilier Clasic face parte din categoria Oferta Produse>Paturi.

Capatai pat 1043T
Important :
Fiecare produs este personalizabil pe baza nevoilor dumneavoastră .
Acest produs poate fi facut si cu finisajele de mai jos:

Finisaje, mobilier ,mobilier lemn Birou ,mobilier clasic
Finisaje, mobila , Birou ,mobila clasica
Finisaje-1,mobilier ,mobilier lemn Birou ,mobilier clasic
Finisaje-1,mobila ,mobila lemn Birou ,mobilier clasic

Model :Capatai pat Tapitat
Dimensiuni
L 340 x P 5 x H 105 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Greutate : 53 Kg
Transport Gratuit
Alte informatii:
-Este făcut din lemn masiv de Plop
-Mobilier clasic
-Finisaj  Alb cu Argintiu

Capatai pat 1043T mobila ,mobilier dormitor ,mobila clasica
Capatai pat 1043T mobila ,mobilier dormitor ,mobila clasica

Actualizati aspectul modern sau clasic al oricarui dormitor alegand Capatai pat 1043T ! Designul contemporan sau traditional al Mobilierului Capatai pat 1043T , va va ajuta in organizarea estetica si utila a dormitorului dumneavoastra.
MOBILIER DORMITOR –  Transforma aspectul spatiului de dormit prin actualizarea cu piese mobila dormitor ce va ofera confort si stilul unic, permitandu-va sa creati cu ajutorul elementelor de mobila dormitor un sentiment de relaxare sau un refugiu linistit in care va puteti retrage pentru a va odihni. Investiti in confortul si odihna familiei dumneavoastra si optati pentru mobila dormitor de calitate, care sa se potriveasca  nevoilor individuale ale sale. Cu un mobila birou cu un design elegant puteti da un aspect nou si proaspat camerei , noi oferindu-va o  mare varietate de mobilier Birou cu  stiluri , marimi si materiale care va permit sa gasiti cu usurinta piesa perfecta de mobilier dormitor pentru casa dumneavoastra.
– Va doriti o mobila care sa defineasca simplitatea si eleganta? Mizati pe elemente de mobila lemn masiv! Decorea spatiilor cu piese de mobila lemn masiv denota o simplitatea naturala, rafinata. Un mare plus la aproape orice camera din casa este adaugat de articolele de mobila lemn masiv, acestea conferind un stil impozant prin finisajele pe care le are. Daca doriti sa adaugati o nota contemporana spatiului de locuit alegeti mobila lemn masiv, cu design usor versatil. Alegeti stiluri clasice de mobila lemn masiv si optati pentru nuante de cires sau nuc pentru a da o tusa eleganta.
Mobilier Dormitor
Mobila lemn

Capatai pat 1043T
Mobia Birou
Mobila clasica din lemn
mobila lemn