Casetiera 3222A Mobilier Clasic

5.340 lei
Disponibil pentru precomandă
Descriere

Casetiera 3222A Mobilier Clasic

Casetiera 3222A Mobilier Clasic face parte din categoria Oferta Produse>Bufete si Dulapuri.

Casetiera 3222A

Mobilier pentru dining din lemn masiv 

Important :

Fiecare produs este personalizabil pe baza nevoilor dumneavoastră
Pe acest produs se pot aplica toate finisajele din acest magazin.

Model :
 Comoda cu 2 sertare sablate.

Casetiera 3222A
Casetiera 3222A

Comodă TV 3261A

Finisajul prin sablare este special şi se realizează cu un jet foarte puternic de nisip ,în urma căruia rămâne fibra lemnului în relief.

Cod : 3222A

Dimensiuni :
L.70 / P.45 / H.137 cm. ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )

Greutate :  30 Kg

Alte informatii:

-Este făcut din lemn masiv de TOULIPIER
-Feronerie deosebită inportată din Italia
-Mobilier clasic.
-Face parte din colecţia Il Clasico
-Culoare ,Crem cu sertare Maro
​-Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitate

Casetiera 3222A
Casetiera 3222A

Comodă TV 3261A

Comodă TV 3261A

Actualizaţi aspectul modern sau clasic al oricărui dining alegând Casetiera 3222A! Designul  contemporan sau tradiţional al Casetiera 3222A, vă va ajuta în organizarea estetică şi utilă a dining-ului dumneavoastră. Simple dar elegante, finisajele Casetiera 3222A aduc un plus de rafinament pentru orice  dining. Combinaţia unică de culori , stiluri şi dimensiuni ale NUMEPRODUS  vă asigură spaţiu şi funcţionalitate la orice dining. Finisajele netede, bogate ale Casetiera 3222A vă garantează reuşita unui decor în stil tradiţional, antic sau clasic.

MOBILIER DINING Completează  aspectul zonei de luat masa cu un mobilier dining elegant ! Noi vă punem la dispozitie numeroase articole de mobilier dining care vă ofera o mulţime de opţiuni pentru a selecta doar acele piese de mobilier dining care se potrivesc  cel mai bine decorului  pe care îl doriţi. Inima unei case este reprezentată de zona unde se serveste masa, de aceea trebuie ales un mobilier dining care să vă definească personalitatea! Faceti  zonele de servit masa  mai  deosebite optând pentru un mobilier dining  care să vă ofere confort dar şi utilitate pe termen lung. Exploraţi o gamă largă de modele de mobilier dining care vă reflectă stilul şi care poate să vă satisfacă nevoile familiei dumneavoastră. Elevaţi decorul prin mobilier dining cu un design care atrage atenţia şi admiraţia, şi alegeţi  să creaţi cu piese de mobilier dining oferite de noi o zonă în care să vă bucuraţi de masa şi compania celor dragi!

Opţiuni nelimitate, diponibile de decorare a casei vă sunt oferite de alegerea de mobilier clasic. Multitudinea de elemente de mobilier clasic pe care o punem la dispoziţia dumneavoastră vă susţine în creearea unor spaţii cu detalii îndrăzneţe, cu accent pe stilul personal. Dacă optaţi pentru un  mobilier clasic, creaţi soluţii de amenajare a spaţiilor din casa cu finisaje şi accente fine. Un mobilier clasic se traduce printr-o reinterpretare atenta  a codurilor estetice clasice.  Fiecare camera din casa ta poate deveni un loc preţios cu ajutorul unui mobilier clasic , creând un ansamblu cu un stil coerent şi unic de decor.