TOP

Colectie birou FR01E Mobilier Clasic

COD PRODUS: Vitrina FR004E Categorie: Taguri , , , ,
48.600 lei
Disponibil pentru precomandă
Descriere

Colectie birou FR01E Mobilier Clasic

Colectie birou FR01E Mobilier Clasic | Mobilier Lux

Important :
Fiecare produs este personalizabil pe baza nevoilor dumneavoastră
Pe acest produs se pot aplica toate finisajele din acest magazin.

Model : Mobilier Birou din lemn..
Cod:  FR01E
Produsele de mai jos pot fi comandate si seperat
Este compus din :

Comoda  Cod FR011E
Dimensiuni: L 160 – P 60 – H 98   cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )

Birou  Cod FR020E
Dimensiuni: L.160 P.80 H.80   cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )

Vitrina  Cod FR004E
Dimensiuni: L 150 – P 50 – H 215  cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )

Scaun Tapitat
Dimensiuni
L 52 – P 46 – H 108  – HS 52cm

Alte informatii:
– Acest produs este din lemn Toulipier
– Finisaj  Nuc

"<yoastmark

Actualizaţi aspectul modern sau clasic al oricărui birou alegând Colectie birou FR01E ! Designul contemporan sau tradiţional al Colectie birou FR01E , vă va ajuta în organizarea estetică şi utilă al biroului dumneavoastră. Simple dar elegante, finisajele Colectie birou aduce un plus de rafinament pentru orice birou .

Combinaţia unică de culori , stiluri şi dimensiuni ale Colectie birou vă asigură spaţiu şi funcţionalitate la orice birou . Finisajele netede, bogate ale Colectie birou FR01E vă garantează reusitaunui decor în stil tradiţional, antic sau clasic.

MOBILIER BIROU – Creaţi un mediu productiv cu articolele de mobila birou pe care le regăsiţi în gama noastră de mobila birou. Pentru a avea o bună concentrare şi confort în timp ce lucraţi alegeţi piese de mobilier birou care au şi o utilitate practică, puteţi opta pentru elemente de mobilier birou cu spaţii special create cu scopul de a depozita şi stoca diverse documente importante .

Colectie birou FR01E Mobilier Clasic | Mobilier Lux

Noi vă punem la dispoziţie mobila birou cu modele traditionale sau moderne , cu dimensiuni pretabile economisirii de spaţiu, dar şi mobila birou pentru decorarea unor birouri executive impresionante .

Păstraţi documentele importante protejate şi bine organizate cu ajutorul unui mobila birou cu spaţii de depunere securizate, optaţi pentru piese de mobila birou ce pot fi uşor manevrate şi mutate, şi creaţi un spaţiu deosebit, unic cu elemente de mobilier birou frumoase şi funcţionale!Vă doriţi zone primitoare, confortabile şi elegante în casa dumneavoastră? Alegeţi mobila cu o calitate superioară şi un design deosebit! Partea cea mai importantă din decorul unui spaţiu este reprezentată de mobila, de acea niciodată nu se face rabat de la o mobila rezistent şi inovator!

Colectie birou Mobilier Clasic | Mobilier Lux