Colectie Living CAP20 Mobilier Clasic

COD PRODUS: Colectie Living CAP20 Categorie: Taguri , , ,
27.720 lei
Disponibil pentru precomandă
Descriere

Colectie Living CAP20 Mobilier Clasic

Colectie Living CAP20 Mobilier Clasic face parte din categoria Colectii living.

Colectie Living CAP20
Important :
Fiecare produs este personalizabil pe baza nevoilor dumneavoastră .
Acest produs poate fi facut cu orice finisaj din acest magazin.

Model :Living modular
Dimensiuni
L. 261, P. 35, H. 216 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )

Greutate : 110 Kg
Transport Gratuit
Alte informatii:
-Este făcut din lemn de Toulipier
-Mobilier clasic
-Finisaj  Alb

Colectie Living CAP20 mobila ,mobilier lemn Dining
Colectie Living CAP20 mobila ,mobilier lemn Dining

Personalizati decorul casei cu piese  elegante de mobilier living  disponibile in gama de mobilier living oferita de noi! Articolele de mobilier living moderne si clasice, disponibile in numeroase variante si materiale pretabile pieselor de mobilier living de calitate superioara, va faciliteaza infrumusetarea casei. Creati un spatiu primitor si stabiliti un ton formal sau casual alegand dintr-o paleta larga de Fotolii Baroc living si decorati zona de divertisment si de zi in stilul propriu. Decorati camera de zi cu elemente de mobilier living  care au utilizari practice,  mizand pe piesele de mobilier living cu stiluri , culori , forme și texturi  unice pentru a crea un aspect specific.
Mobilier Lemn Una dintre necesitatile fundamentale de a decora un spatiu frumos este optarea pentru un mobilier lemn! Noi va oferim mobilier lemn de calitate exceptionala, realizat pentru decoruri interioare cu viziune si imaginatie. Un mobilier de lemn este durabil si apropiat de natural, si cu o rezistenta deosebita in timp. Daca optati pentru mobilier lemn, va asigurati un stil versatil de decor cu aspecte particularizate si usor de remarcat.

  Optiuni nelimitate, diponibile de decorare a casei va sunt oferite de alegerea de mobilier clasic. Multitudinea de elemente de mobilier clasic pe care o punem la dispozitia dumneavoastra va sustine in creearea unor spatii cu detalii indraznete, cu accent pe stilul personal

Un mobilier de calitate este o investitie inteligenta pe termen lung care va va reflecta propriul stil.

Colectie Living CAP20
Mobia Birou
Mobila clasica din lemn
mobila lemn