Comoda 1032T Mobilier Clasic

1.296.100 lei
In Stoc
Descriere

Comoda 1032T Mobilier Clasic

Comoda 1032T Mobilier Clasic face parte din categoria Oferta Produse>Comode.

Comoda 1032T
Important :
Fiecare produs este personalizabil pe baza nevoilor dumneavoastră .
Acest produs poate fi facut si cu finisajele de mai jos:

Finisaje, mobilier ,mobilier lemn Birou ,mobilier clasic
Finisaje, mobila , Birou ,mobila clasica
Finisaje-1,mobilier ,mobilier lemn Birou ,mobilier clasic
Finisaje-1,mobila ,mobila lemn Birou ,mobilier clasic

Model :Comoda cu 4 sertare
Dimensiuni
L 137  x P 57 x H 110 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Greutate : 50 Kg
Transport Gratuit
Alte informatii:
-Este făcut din lemn masiv de Plop
-Mobilier clasic
-Finisaj  Alb

Comoda 1032T,mobila ,mobilier lemn Dining ,mobila clasica
Comoda 1032T,mobila ,mobilier lemn Dining ,mobila clasica

Actualizati aspectul modern sau clasic al oricarui dormitor alegand Comoda 1032T ! Designul contemporan sau traditional al Mobilierului Comoda 1032T , va va ajuta in organizarea estetica si utila a dormitorului dumneavoastra.
MOBILA DINING –  Completeaza  aspectul zonei de luat masa cu un mobila dining elegant ! Noi va punem la dispozitie numeroase articole de mobilier dining care va ofera o multime de optiuni pentru a selecta doar acele piese de mobila dining care se potrivesc  cel mai bine decorului  pe care il doriti. Inima unei case este reprezentata de zona unde se serveste masa, de aceea trebuie ales un mobila dining care sa va defineasca personalitatea! Faceti  zonele de servit masa  mai  deosebite optand pentru un mobilier dining  care sa va ofere confort dar si utilitate pe termen lung. Explorati o gama larga de modele de mobilier dining care va reflecta stilul si  care poate sa va satisfaca nevoile familiei dumneavoastra.
– Va doriti o mobila care sa defineasca simplitatea si eleganta? Mizati pe elemente de mobila lemn masiv! Decorea spatiilor cu piese de mobila lemn masiv denota o simplitatea naturala, rafinata. Un mare plus la aproape orice camera din casa este adaugat de articolele de mobila lemn masiv, acestea conferind un stil impozant prin finisajele pe care le are. Daca doriti sa adaugati o nota contemporana spatiului de locuit alegeti mobila lemn masiv, cu design usor versatil. Alegeti stiluri clasice de mobila lemn masiv si optati pentru nuante de cires sau nuc pentru a da o tusa eleganta.
Mobilier Dormitor
Mobila lemn

Comoda 1032T
Mobilier Dining
Mobila clasica din lemn
mobila lemn