Comoda 662A Mobilier Clasic

10.980 lei
Disponibil pentru precomandă
Credit module TBI Bank RO 1.1.3

646.93 Lei x 24 rate

Descriere

Comoda 662A Mobilier Clasic

Comoda 662A Mobilier Clasic face parte din categoria Oferta Produse>Comode.

Comoda 662A Mobilier clasic din lemn

Model : Comoda cu 2 usi si 2 sertare
Cod : 661A
Dimensiuni : l. 230 p. 57 h. 113 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime
Greutate : 45 Kg

Alte informatii:

-Este făcut din lemn masiv de Toulipier
-Mobilier clasic
-Face parte din colecţia Clasic
-Culoare Finisaj Nuc
-Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitate.

Comoda 662A Mobilier clasic din lemn
Comoda 662A Mobilier clasic din lemn

Actualizaţi aspectul modern sau clasic al oricărui dining alegând Comoda 662A! Designul contemporan sau tradiţional al Comoda 662A, vă va ajuta în organizarea estetică şi utilă a dining-ului dumneavoastră. Simple dar elegante, finisajele Comoda 662A aduc un plus de rafinament pentru orice dining. Combinaţia unică de culori , stiluri şi dimensiuni ale Comoda 662A vă asigură spaţiu şi funcţionalitate la orice dining. Finisajele netede, bogate ale Comoda 662A vă garantează reuşita unui decor în stil tradiţional, antic sau clasic.

DINING– Personalizaţi decorul casei cu piese elegante de mobila dining disponibile în gama de dining oferită de noi! Articolele de mobilier dining moderne si clasice, disponibile în numeroase variante şi materiale pretabile pieselor de dining de calitate superioară, vă facilitează înfrumuseţarea casei. Creaţi un spaţiu primitor şi stabiliţi un ton formal sau casual alegând dintr-o paletă largă de mobila dining şi decoraţi zona de divertisment şi de zi în stilul propriu. Decoraţi camera de zi cu elemente de mobila dining care au utilizări practice, mizând pe piesele de mobila dining cu stiluri , culori , forme și texturi unice pentru a crea un aspect specific.
MOBILIER  – Una dintre necesităţile fundamentale de a decora un spaţiu frumos este optarea pentru un mobilier lemn! Noi vă oferim mobilier lemn de calitate excepţională, realizat pentru decoruri interioare cu viziune şi imaginaţie. Un mobilier de lemn este durabil şi apropiat de natural, şi cu o rezistentă deosebită în timp. Dacă optaţi pentru mobilier lemn, vă asiguraţi un stil versatil de decor cu aspecte particularizate şi usor de remarcat. Fară îndoială, optarea pentru mobilier lemn vă asigură o gama largă de aplicare functională a lui în casa dumneavoastră. Alegeţi un mobila pentru living din lemn de calitate cu o gama largă aplicare , şi exprimaţi bunul gust cu subtilitate!