Comoda FR010 Mobilier Clasic

17.100 lei
Disponibil pentru precomandă
Descriere

Comoda FR010 Mobilier Clasic

Comoda FR010 Mobilier Clasic face parte din categoria Oferta Produse>Comode.

Comoda FR010

Mobilier pentru dining din lemn masiv
Important :
Fiecare produs este personalizabil pe baza nevoilor dumneavoastră
Pe acest produs se pot aplica toate finisajele din acest magazin.
Vă rugăm să verificați produsele la livrare (să nu fie lovite la transport)
Model :
Comoda cu 2 usi si 3 sertare.
Cod :
FR010
Dimensiuni:
L 200 P 60 H 98 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Cost transport.
Gratuit pe teritoriul Romaniei
Greutate : 50 Kg
Alte informatii
-Este făcut din lemn masiv de TOULIPIER
-Feronerie deosebită inportată din Italia
-Mobilier clasic ,Baroc
-Face parte din colecţia Il Clasico
-Culoare Alb
​-Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitate.

Comoda FR010
Comoda FR010

Actualizaţi aspectul modern sau clasic al oricărui living alegând Comoda FR010! Designul  contemporan sau tradiţional al Comoda FR010, vă va ajuta în organizarea estetică şi utilă a dining-ului dumneavoastră. Simple dar elegante, finisajele pentru Comoda FR010 aduc un plus de rafinament pentru orice  living. Combinaţia unică de culori , stiluri şi dimensiuni ale Comoda FR010 vă asigură spaţiu şi funcţionalitate la orice living. Finisajele netede, bogate ale Comoda FR010 vă garantează reuşita unui decor în stil tradiţional, antic sau clasic.
Personalizaţi decorul casei cu piese  elegante de mobilier living  disponibile în gama de mobilier living oferită de noi! Articolele de mobilier living moderne şi clasice, disponibile în numeroase variante şi materiale pretabile pieselor de mobilier living de calitate superioară, vă facilitează infrumuseţarea casei. Creaţi un spatiu primitor şi stabiliţi un ton formal sau casual alegând dintr-o paletă largă de mobilier living şi decoraţi zona de divertisment şi de zi în stilul propriu. Decoraţi camera de zi cu elemente de mobilier living  care au utilizări practice,  mizând pe piesele de mobilier living cu stiluri , culori , forme și texturi  unice pentru a crea un aspect specific.
Optiuni nelimitate, diponibile de decorare a casei vă sunt oferite de alegerea de mobilier clasic. Multitudinea de elemente de mobilier clasic pe care o punem la dispoziţia dumneavoastră vă susţine în creearea unor spaţii cu detalii îndrăzneţe, cu accent pe stilul personal. Dacă optaţi pentru un  mobilier clasic, creaţi soluţii de amenajare a spaţiilor din casa cu finisaje şi accente fine. Un mobilier clasic se traduce printr-o reânterpretare atentă  a codurilor estetice clasice.  Fiecare camera din casa ta poate deveni un loc preţios cu ajutorul unui mobilier clasic , creând amosferă  locuinţei dumneavoastră. Calitatea şi confortul, completate de stil şi design face ca un mobilier clasic să fie alegerea optimă pentru gusturi de necontestat.