Comoda FR010NE Mobilier Clasic

18.000 lei
Disponibil pentru precomandă
Descriere

Comoda FR010NE Mobilier Clasic

Comoda FR010NE Mobilier Clasic face parte din categoria Oferta Produse>Comode.

Comoda FR010NE

Important :
Fiecare produs este personalizabil pe baza nevoilor dumneavoastră
Pe acest produs se pot aplica toate finisajele din acest magazin.
Model : Comoda  cu 3 sertare si 2 usi.
Dimensiuni: L 200 – P 60 – H 98  cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Cod: FR010NE
Greutate:    40 Kg

Alte informatii:
– Acest produs este din lemn Toulipier
– Finisaj  Nuc

Comoda FR010NE mobilier ,mobilier lemn masiv,mobilier lemn,Magazin de mobila online
Comoda FR010NE ,mobilier lemn masiv,Magazin de mobila online

MOBILA dining : Actualizati aspectul modern sau clasic al oricarui dining alegand Comoda FR010NE ! Designul  contemporan sau traditional , va va ajuta in organizarea estetica si utila a diningului dumneavoastra. Simple dar elegante, finisajele Comoda FR010NE aduc un plus de rafinament pentru orice baie. Combinatia unica de culori , stiluri si dimensiuni va asigura spatiu si functionalitate la orice dining. Finisajele netede, bogate a va garanteaza reusita unui decor in stil traditional, antic sau clasic.

MOBILIER DINING –  Completeaza  aspectul zonei de luat masa cu un mobila dining elegant ! Noi va punem la dispozitie numeroase articole de mobilier dining care va ofera o multime de optiuni pentru a selecta doar acele piese de mobila dining care se potrivesc  cel mai bine decorului  pe care il doriti. Inima unei case este reprezentata de zona unde se serveste masa, de aceea trebuie ales un mobilier dining care sa va defineasca personalitatea! Faceti  zonele de servit masa  mai  deosebite optand pentru un mobila dining  care sa va ofere confort dar si utilitate pe termen lung. Explorati o gama larga de modele de mobila dining care va reflecta stilul si  care poate sa va satisfaca nevoile familiei dumneavoastra. Elevati decorul prin mobila dining cu un design care atrage atentia si admiratia, si alegeti  sa creati cu piese de mobila dining oferite de noi o zona in care sa va bucurati de masa si compania celor dragi!
Personalizati decorul casei cu piese  elegante de mobilier clasic disponibile in gama de mobilier living oferita de noi!

Comoda FR010NE

mobilier clasic

Mobilier dining