TOP
- 34 %

Comoda TV 274E Mobilier Clasic

2.277 lei 1.500 lei
In Stoc
Descriere

Comoda TV 274E Mobilier Clasic

Comoda TV 274E Mobilier Clasic face parte din categoria Oferta Produse>Comode tv.

Comoda TV 274E
Mobilier din lemn masiv

Important : Pe acest produs se pot aplica toate finisajele din colecția Baroc

Model : Comoda TV  cu 4 sertare

Cod : 274E

Dimensiuni : L117.  P 49.  H 53.  cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )

 

Greutate:

32 Kg

Alte informatii:

-Este făcut din lemn masiv de Toulipier
-Feronerie deosebită inportată din Italia
-Mobilier clasic
-Culoare Nuc
​-Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitate.

Comoda TV 274E
Comoda TV 274E

Actualizaţi aspectul modern sau clasic al oricărui living alegând Comoda TV 274E! Designul contemporan sau tradiţional al Comoda TV 274E , vă va ajuta în organizarea estetică şi utilă a living-ului dumneavoastră. Simple dar elegante, finisajele Comoda TV 274E aduc un plus de rafinament pentru orice living. Combinaţia unică de culori , stiluri şi dimensiuni ale Comoda TV 274E vă asigură spaţiu şi funcţionalitate la orice living. Finisajele netede, bogate ale Comoda TV 274E vă garantează reuşita unui decor în stil tradiţional, antic sau clasic.

MOBILIER LIVING – Personalizaţi decorul casei cu piese elegante de mobilier living disponibile în gama de mobilier living oferită de noi! Articolele de mobilier living moderne si clasice, disponibile în numeroase variante şi materiale pretabile pieselor de mobilier living de calitate superioară, vă facilitează înfrumuseţarea casei. Creaţi un spaţiu primitor şi stabiliţi un ton formal sau casual alegând dintr-o paletă largă de mobilier living şi decoraţi zona de divertisment şi de zi în stilul propriu. Decoraţi camera de zi cu elemente de mobilier living care au utilizări practice, mizând pe piesele de mobilier living cu stiluri , culori , forme și texturi unice pentru a crea un aspect specific.
MOBILIER LEMN – Una dintre necesităţile fundamentale de a decora un spaţiu frumos este optarea pentru un mobilier lemn! Noi vă oferim mobilier lemn de calitate excepţională, realizat pentru decoruri interioare cu viziune şi imaginaţie. Un mobilier de lemn este durabil şi apropiat de natural, şi cu o rezistentă deosebită în timp. Dacă optaţi pentru mobilier lemn, vă asiguraţi un stil versatil de decor cu aspecte particularizate şi usor de remarcat. Fară îndoială, optarea pentru mobilier lemn vă asigură o gama largă de aplicare functională a lui în casa dumneavoastră. Alegeţi un mobilier pentru living din lemn de calitate cu o gama largă aplicare , şi exprimaţi bunul gust cu subtilitate!