Comoda TV Colt 208A Mobilier Clasic

2.610 lei
Disponibil pentru precomandă
Descriere

Comoda TV Colt 208A Mobilier Clasic

Comoda TV Colt 208A
Mobilier din lemn masiv

Important : Pe acest produs se pot aplica toate finisajele din colecția Baroc

Model : Comoda TV pentru colt cu 2 usi

Cod : 208A

Dimensiuni : Dulap hol 5010A1 ;mobila hol; Dulap-5010A1 hol; Dulap pentru hol;mobila lemn hol;mobilier hol L100 P 73 H 83 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )

 

Greutate:

12 Kg

Alte informatii:

-Este făcut din lemn masiv de TULIP
-Feronerie deosebită inportată din Italia
-Mobilier clasic
-Face parte din colecţia La Maison
-Culoare Nuc
​-Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitate.

Comoda TV Colt 208A
Comoda TV Colt 208A

Actualizaţi aspectul modern sau clasic al oricărui living alegând Comoda TV Colt 208A ! Designul contemporan sau tradiţional al Comoda TV Colt 208A , vă va ajuta în organizarea estetică şi utilă a living-ului dumneavoastră. Simple dar elegante, finisajele Comoda TV Colt 208A aduc un plus de rafinament pentru orice living. Combinaţia unică de culori , stiluri şi dimensiuni ale Comoda TV Colt 208A vă asigură spaţiu şi funcţionalitate la orice living. Finisajele netede, bogate ale Comoda TV Colt 208A vă garantează reuşita unui decor în stil tradiţional, antic sau clasic.

MOBILIER LIVING – Personalizaţi decorul casei cu piese elegante de mobilier living disponibile în gama de mobilier living oferită de noi! Articolele de mobilier living moderne si clasice, disponibile în numeroase variante şi materiale pretabile pieselor de mobilier living de calitate superioară, vă facilitează înfrumuseţarea casei. Creaţi un spaţiu primitor şi stabiliţi un ton formal sau casual alegând dintr-o paletă largă de mobilier living şi decoraţi zona de divertisment şi de zi în stilul propriu. Decoraţi camera de zi cu elemente de mobilier living care au utilizări practice, mizând pe piesele de mobilier living cu stiluri , culori , forme și texturi unice pentru a crea un aspect specific.
MOBILIER LEMN – Una dintre necesităţile fundamentale de a decora un spaţiu frumos este optarea pentru un mobilier lemn! Noi vă oferim mobilier lemn de calitate excepţională, realizat pentru decoruri interioare cu viziune şi imaginaţie. Un mobilier de lemn este durabil şi apropiat de natural, şi cu o rezistentă deosebită în timp. Dacă optaţi pentru mobilier lemn, vă asiguraţi un stil versatil de decor cu aspecte particularizate şi usor de remarcat. Fară îndoială, optarea pentru mobilier lemn vă asigură o gama largă de aplicare functională a lui în casa dumneavoastră. Alegeţi un mobilier pentru living din lemn de calitate cu o gama largă aplicare , şi exprimaţi bunul gust cu subtilitate!