Comoda TV SD464 Mobilier Clasic

453.340 lei
In Stoc
Credit module TBI Bank RO 1.1.3

26486.57 Lei x 24 rate

Descriere

Comoda TV SD464 Mobilier Clasic

Comoda TV SD464
Mobilier din lemn masiv

Model : Comoda TV Glamur cu 4 sertare

Cod : SD464

Dimensiuni : L 195 P 50 H 60 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )

 

Greutate:

40 Kg

Accesorii:

Freonerie deosebită crom ,la cerere se poate pune feronerie cu pietre swarovski .

Alte informatii:

-Este făcut din lemn de fag stratificat
-Mobilier clasic
-Face parte din colecţia TEMPESTA
-Culoare Alb
-Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitate.

Comoda TV SD464
Comoda TV SD464

Actualizaţi aspectul modern sau clasic al oricărui living alegând Comoda TV SD464 ! Designul contemporan sau tradiţional al Comoda TV SD464 , vă va ajuta în organizarea estetică şi utilă a living-ului dumneavoastră. Simple dar elegante, finisajele Comoda TV SD464 aduc un plus de rafinament pentru orice living. Combinaţia unică de culori , stiluri şi dimensiuni ale Comoda TV SD464 vă asigură spaţiu şi funcţionalitate la orice living. Finisajele netede, bogate ale Comoda TV SD464 vă garantează reuşita unui decor în stil tradiţional, antic sau clasic.

MOBILIER LIVING – Personalizaţi decorul casei cu piese elegante de mobilier living disponibile în gama de mobilier living oferită de noi! Articolele de mobilier living moderne si clasice, disponibile în numeroase variante şi materiale pretabile pieselor de mobilier living de calitate superioară, vă facilitează înfrumuseţarea casei. Creaţi un spaţiu primitor şi stabiliţi un ton formal sau casual alegând dintr-o paletă largă de mobilier living şi decoraţi zona de divertisment şi de zi în stilul propriu. Decoraţi camera de zi cu elemente de mobilier living care au utilizări practice, mizând pe piesele de mobilier living cu stiluri , culori , forme și texturi unice pentru a crea un aspect specific.
MOBILIER LEMN – Una dintre necesităţile fundamentale de a decora un spaţiu frumos este optarea pentru un mobilier lemn! Noi vă oferim mobilier lemn de calitate excepţională, realizat pentru decoruri interioare cu viziune şi imaginaţie. Un mobilier de lemn este durabil şi apropiat de natural, şi cu o rezistentă deosebită în timp. Dacă optaţi pentru mobilier lemn, vă asiguraţi un stil versatil de decor cu aspecte particularizate şi usor de remarcat. Fară îndoială, optarea pentru mobilier lemn vă asigură o gama largă de aplicare functională a lui în casa dumneavoastră. Alegeţi un mobilier pentru living din lemn de calitate cu o gama largă aplicare , şi exprimaţi bunul gust cu subtilitate!