Consolă 3256A Mobilier Clasic

1.700 lei
Disponibil pentru precomandă
Descriere

Consolă 3256A Mobilier Clasic

Consolă 3256A Mobilier Clasic face parte din categoria Oferta Produse>Console.

Consolă 3256A

Consolă , mobilier pentru hol din lemn masiv 

Important :

Fiecare produs este personalizabil pe baza nevoilor dumneavoastră
Pe acest produs se pot aplica toate finisajele din acest magazin.

Model :

Console cu 1 sertar cu montare pe perete

Cod : 3256A

Dimensiuni :

L.80 / P.30 / H.20 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )

Greutate :  10 Kg

Alte informatii:

-Este făcut din lemn masiv de TOULIPIER
-Feronerie deosebită inportată din Italia
-Mobilier clasic .
-Face parte din colecţia Il Clasico
-CuloareCapucino mat

Consolă 3256A
Consolă 3256A

Consolă 3256A

MOBILIER hol – Creati un mediu productiv cu articolele de mobilier birou pe care le regasiti in gama noastra de mobilier hol . Pentru a avea o buna concentrare si confort in timp ce lucrati alegeti piese de mobilier hol care au si o utilitate practica, puteti opta pentru elemente de mobilier hol cu spatii special create cu scopul de a depozita si stoca diverse documente importante . Noi va punem la dispozitie mobilier hol cu modele traditionale sau moderne , cu dimensiuni  pretabile economisirii de spatiu, dar si mobilier hol pentru decorarea unor holuri executive impresionante . Pastrati documentele importante protejate si bine organizate cu ajutorul unui mobilier hol cu spatii de depunere securizate,  optati pentru piese de mobilier hol ce pot fi usor manevrate si mutate,  si creati un spatiu deosebit, unic  cu elemente de mobilier hol frumoase si functionale!
Consolă 3256A
MOBILIER LEMN MASIV– Vă doriţi o mobilă care să definească simplitatea şi eleganţa? Mizaţi pe elemente de mobilier lemn masiv! Decorea spaţiilor cu piese de mobilier lemn masiv denotă o simplitatea naturală, rafinată. Un mare plus la aproape orice camera din casă este adaugat de articolele de mobilier lemn masiv, acestea conferind un stil impozant prin finisajele pe care le are. Dacă doriţi să adaugaţi o notă contemporană spaţiului de locuit alegeţi mobilier lemn masiv, cu design usor versatil. Alegeţi stiluri clasice de mobilier lemn masiv şi optaţi pentru nuanţe de cires sau nuc pentru a da o tuşă elegantă.
Consolă 3256A
Consolă 3256A MOBILIER CLASIC – Opţiuni nelimitate, diponibile de decorare a casei vă sunt oferite de alegerea de mobilier clasic. Multitudinea de elemente de mobilier clasic pe care o punem la dispozitia dumneavoastra va susţine în creearea unor spaţii cu detalii îndrăzneţe, cu accent pe stilul personal. Dacă optaţi pentru un mobilier clasic, creaţi soluţii de amenajare a spatiilor din casă cu finisaje şi accente fine. Un mobilier clasic se traduce printr-o reinterpretare atentă  a codurilor estetice clasice.  Fiecare cameră din casa ta poate deveni un loc preţios cu ajutorul unui mobilier clasic , creând un ansamblu cu un stil coerent şi unic de decor. Această alegere de mobilier clasic face  o diferenţa calitativă clară în atmosferă  locuinţei dumneavoastră. Calitatea şi confortul, completate de stil şi design face ca un mobilier clasic să fie alegerea optimă pentru gusturi de necontestat.
Consolă 3256A