Consola 679A Mobilier Clasic

2.700 lei
Disponibil pentru precomandă
Credit module TBI Bank RO 1.1.3

163.26 Lei x 24 rate

Descriere

Consola 679A Mobilier Clasic

Consola 679A Mobilier Clasic face parte din categoria Oferta Produse>Console.

Consola 679A
Mobilier din lemn masiv

Important : Pe acest produs se pot aplica toate finisajele din acest magazin

Model : Consolă intarsiată cu 1 sertar

Cod : 678A

Dimensiuni : L 103 P 44 H 80 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )

Greutate : 10 Kg

Alte informatii:

-Este făcut din lemn masiv de TULIP
-Feronerie deosebită inportată din Italia
-Mobilier clasic
-Face parte din colecţia La Maison
-Culoare NUC
​-Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitate.

Consola 679A
Consola 679A

Actualizaţi aspectul modern sau clasic al oricărui hol alegând Consola 679A! Designul contemporan sau tradiţional al Consola 679A, vă va ajuta în organizarea estetică şi utilă a holului dumneavoastră. Simple dar elegante, finisajele Consola 679A aduc un plus de rafinament pentru orice hol . Combinaţia unică de culori , stiluri şi dimensiuni ale Consola 679A vă asigură spaţiu şi funcţionalitate la orice hol . Finisajele netede, bogate ale Consola 679A vă garantează reuşita unui decor în stil tradiţional, antic sau clasic.
MOBILIER Hol Completează aspectul holului cu un mobilier elegant ! Noi vă punem la dispozitie numeroase articole de mobilier hol care vă ofera o mulţime de opţiuni pentru a selecta doar acele piese de mobilier hol care se potrivesc cel mai bine decorului pe care îl doriţi. Intrarea în casă este prima impresie, de aceea trebuie ales un mobilier hol care să vă definească personalitatea! Faceti zonela de holului mai deosebită optând pentru un mobilier hol care să vă ofere confort dar şi utilitate pe termen lung. Exploraţi o gamă largă de modele de mobilier hol care vă reflectă stilul şi care poate să vă satisfacă nevoile familiei dumneavoastră. Elevaţi decorul prin mobilier hol cu un design care atrage atenţia şi admiraţia, şi alegeţi să creaţi cu piese de mobilier hol oferite de noi o zonă în care să vă bucuraţi de venirea acasa
Opţiuni nelimitate, diponibile de decorare a casei vă sunt oferite de alegerea de mobilier clasic. Multitudinea de elemente de mobilier clasic pe care o punem la dispoziţia dumneavoastră vă susţine în creearea unor spaţii cu detalii îndrăzneţe, cu accent pe stilul personal. Dacă optaţi pentru un mobilier clasic, creaţi soluţii de amenajare a spaţiilor din casa cu finisaje şi accente fine. Un mobilier clasic se traduce printr-o reinterpretare atenta a codurilor estetice clasice. Fiecare camera din casa ta poate deveni un loc preţios cu ajutorul unui mobilier clasic , creând un ansamblu cu un stil coerent şi unic de decor.