Consola FR046E Mobilier Clasic

COD PRODUS: Consola FR046E Categorii: , Taguri , , , ,
Brand: Edelroc
5.940 lei
Disponibil pentru precomandă
Descriere

Consola FR046E Mobilier Clasic

Consola FR046E Mobilier Clasic face parte din categoria Oferta Produse>Console.

Consola FR046E
Important :
Fiecare produs este personalizabil pe baza nevoilor dumneavoastră .
Model :Comoda cu 1 sertar
Dimensiuni
L 120 – P 40 – H 96 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Greutate : 20 Kg
Transport Gratuit
Alte informatii:
-Este făcut din lemn masiv de Plop
-Mobilier clasic
-Finisaj Alb sau Nuc

Consola FR046E mobila ,mobilier lemn Dining ,mobila
Consola FR046E mobila ,mobilier lemn Dining ,mobila

Actualizati aspectul modern sau clasic al oricarui dormitor alegand Consola FR046E ! Designul contemporan sau traditional al Mobilierului Consola FR046E , va va ajuta in organizarea estetica si utila a dormitorului dumneavoastra.
MOBILA DINING –  Completeaza  aspectul zonei de luat masa cu un mobila dining elegant ! Noi va punem la dispozitie numeroase articole de mobilier dining care va ofera o multime de optiuni pentru a selecta doar acele piese de mobila dining care se potrivesc  cel mai bine decorului  pe care il doriti. Inima unei case este reprezentata de zona unde se serveste masa, de aceea trebuie ales un mobila dining care sa va defineasca personalitatea! Faceti  zonele de servit masa  mai  deosebite optand pentru un mobilier dining  care sa va ofere confort dar si utilitate pe termen lung. Explorati o gama larga de modele de mobilier dining care va reflecta stilul si  care poate sa va satisfaca nevoile familiei dumneavoastra.

– Va doriti o mobila care sa defineasca simplitatea si eleganta? Mizati pe elemente de mobila lemn masiv! Decorea spatiilor cu piese de mobila lemn masiv denota o simplitatea naturala, rafinata. Un mare plus la aproape orice camera din casa este adaugat de articolele de mobila lemn masiv, acestea conferind un stil impozant prin finisajele pe care le are. Daca doriti sa adaugati o nota contemporana spatiului de locuit alegeti mobila lemn masiv, cu design usor versatil. Alegeti stiluri clasice de mobila lemn masiv si optati pentru nuante de cires sau nuc pentru a da o tusa eleganta.
Mobilier Dormitor
Mobila lemn

Consola FR046E
Mobilier Dining
Mobila clasica din lemn
mobila lemn