Corp Baie 3026A Mobilier Clasic

2.515 lei
In Stoc
Credit module TBI Bank RO 1.1.3

156.82 Lei x 24 rate

Descriere

Corp Baie 3026A Mobilier Clasic

Corp Baie 3026A

Corp Baie 3026A

Mobilier din lemn masiv la preţ de producător

Important :
Pe acest produs se pot aplica toate finisajele din acest magazin

Model : Corp Baie

Cod : Corp baie 3026A

Dimensiuni : Corp Baie L 182 P 50 H 61 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )

Greutate:

40 Kg

Alte informatii:

-Fronerie deosebita cu pietre Swarovski
– Corpul de baie este din lemn masiv de TULIP
– Finisaj Gri deschis
​- Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitate.
Corp Baie 3026A

Corp Baie 3026A
Corp Baie 3026A

MOBILIER BAIE – Actualizati decorul baii dumneavoastra cu elemente de mobilier baie cu aspect deosebit si functionalitate la parametri maximi!.

Daca va doriti ceva cu adevarat special realizati un makeover complet cu un set de mobilier baie cu design unic. Adaugati o nota moderna alegand elemente de mobilier baie cu spatii de stocare dar si cu rol de decorativ.

Creati spatii suplimentare de depozitare, cu articole de mobilier baie care va definesc stilul si nevoile personale si optati intotdeauna pe elemente de mobilier baie cu o utilitate multifunctionala!.

Varietatea de stiluri si nuante de mobilier baie completeaza schema de decoratiune interioara a casei si satisface toate gusturile.

Alegeti sa faceti diverse combinatii de piese mobilier de baie astfel incat sa acoperiti toate nevoile membrilor familiei dumneavoastra.
Noi va oferim mobilier conceput dupa dimensiunile unor nevoi diferite, un mobilier care va ajuta in organizarea optima a spatiilor. Stilurile, nuantele, modelele de mobilier pot fi usor incorporate in completarea unui decor unic, adaugand o nota personala fiecarei incaperi.
Corp Baie 3026A
Calitatea si confortul, completate de stil si design face ca un mobilier clasic sa fie alegerea optima pentru gusturi de necontestat.

Lemnul este un material natural, regenerabile și, prin urmare, durabilă din punct de vedere al mediului. Societatea nu utilizează lemnul din pădure

Corp Baie 3026A