Corp Baza 2121A Mobilier Clasic

508.470 lei
In Stoc
Descriere

Corp Baza 2121A Mobilier Clasic

Corp Baza 2121A

Mobilier din lemn masiv

Important :
Pe acest produs se pot aplica toate finisajele din acest magazin

Model

Corp baie Bază cu lavoar

Corpurile de baie pot fi comandate si seperat dupa cum urmeaza :
Lavoar din mineralmarmo cod 2122A pret 1350 lei
Corp baza cod 2121A pret 3411 lei
Cod Lavoar 2122A / Corp baza 2121A
Dimensiuni:

Corp Baza L 115 P 52 H 89 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Lavoar L 117 P 53 H 2 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )

 

Greutate:

50 Kg

Alte informatii:

-Fronerie deosebita antichizata
– Corpul de baie este din lemn masiv de TULIP INTARSIAT
– Lavoar din Mineramarmo
Moneralmarmo este un conpus mineral (carbonat de calciu si aluminiu triidrati )si este protejat cu un strat de gelocat care permite obtinerea une rezistente excelente din punct de vedere fizic si mai ales chimice
– Face parte din colecţia La maison
– Finisaj Nuc
​- Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitate
– NU contine bateria de baie

Corp Baza 2121A
Corp Baza 2121A

MOBILIER BAIE : Actualizati aspectul modern sau clasic al oricarei bai alegand Corp Baza 2121A!

Designul  contemporan sau traditional al Corp Baza 2121A, va va ajuta in organizarea estetica si utila a baii dumneavoastra. Simple dar elegante, finisajele Corp Baza 2121A aduc un plus de rafinament pentru orice baie.

Combinatia unica de culori , stiluri si dimensiuni ale Corp Baza 2121A va asigura spatiu si functionalitate la orice baie. Finisajele netede, bogate ale Corp Baza 2121A va garanteaza reusita unui decor in stil traditional, antic sau clasic.
MOBILIER BAIE – Actualizati decorul baii dumneavoastra cu elemente de mobilier baie cu aspect deosebit si functionalitate la parametri maximi!

Daca va doriti ceva cu adevarat special realizati un makeover complet cu un set de mobilier baie cu design unic. Adaugati o nota moderna alegand elemente de mobilier baie cu spatii de stocare dar si cu rol de decorativ.

Creati spatii suplimentare de depozitare, cu articole de mobilier baie care va definesc stilul si nevoile personale si optati intotdeauna pe elemente de mobilier baie cu o utilitate multifunctionala!

Varietatea de stiluri si nuante de mobilier baie completeaza schema de decoratiune interioara a casei si satisface toate gusturile. Alegeti sa faceti diverse combinatii de piese mobilier de baie astfel incat sa acoperiti toate nevoile membrilor familiei dumneavoastra.
Noi va oferim mobilier conceput dupa dimensiunile unor nevoi diferite, un mobilier care va ajuta in organizarea optima a spatiilor. Stilurile, nuantele, modelele de mobilier pot fi usor incorporate in completarea unui decor unic, adaugand o nota personala fiecarei incaperi.
Calitatea si confortul, completate de stil si design face ca un mobilier clasic sa fie alegerea optima pentru gusturi de necontestat.

Corp Baza 2121A