Corp Mobilier suspendat 3057SX Mobilier Clasic

3.510 lei
Disponibil pentru precomandă
Credit module TBI Bank RO 1.1.3

210.58 Lei x 24 rate

Descriere

Corp Mobilier suspendat 3057SX Mobilier Clasic

Corp Mobilier suspendat 3057SX Mobilier Clasic face parte din categoria Oferta Produse>Bufete si Dulapuri.

Corp Mobilier suspendat 3057SX
Mobilier din lemn masiv

Important : Pe acest produs se pot aplica toate finisajele din acest magazin

Model  : Corp Mobilier suspendat living cu 1 uşă

Cod : 3057SX

Dimensiuni : l. 40 p. 37 h. 120 ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )

Greutate  : 15 Kg

Alte informatii:

-Este făcut din lemn masiv de FRASIN
-Inchiderea sertarelor este cu amortizor
-Culoare BEJ
-Feronerie deosebită inportată din Italia
-Mobilier clasic
-Face parte din colecţia La Maison
​-Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitate.

Corp Mobilier 3056A
Corp Mobilier 3056A

Actualizaţi aspectul modern sau clasic al oricărui living alegând Corp Mobilier suspendat 3057SX! Designul contemporan sau tradiţional al Corp Mobilier suspendat 3057SX, vă va ajuta în organizarea estetică şi utilă a living-ului dumneavoastră. Simple dar elegante, finisajele Corp Mobilier suspendat 3057SX aduc un plus de rafinament pentru orice living. Combinaţia unică de culori , stiluri şi dimensiuni ale Corp Mobilier suspendat 3057SX vă asigură spaţiu şi funcţionalitate la orice living. Finisajele netede, bogate ale Corp Mobilier suspendat 3057SX vă garantează reuşita unui decor în stil tradiţional, antic sau clasic.

MOBILIER LIVING – Personalizaţi decorul casei cu piese elegante de mobilier living disponibile în gama de mobilier living oferită de noi! Articolele de mobilier living moderne si clasice, disponibile în numeroase variante şi materiale pretabile pieselor de mobilier living de calitate superioară, vă facilitează înfrumuseţarea casei. Creaţi un spaţiu primitor şi stabiliţi un ton formal sau casual alegând dintr-o paletă largă de mobilier living şi decoraţi zona de divertisment şi de zi în stilul propriu. Decoraţi camera de zi cu elemente de mobilier living care au utilizări practice, mizând pe piesele de mobilier living cu stiluri , culori , forme și texturi unice pentru a crea un aspect specific.
MOBILIER LEMN – Una dintre necesităţile fundamentale de a decora un spaţiu frumos este optarea pentru un mobilier lemn! Noi vă oferim mobilier lemn de calitate excepţională, realizat pentru decoruri interioare cu viziune şi imaginaţie. Un mobilier de lemn este durabil şi apropiat de natural, şi cu o rezistentă deosebită în timp. Dacă optaţi pentru mobilier lemn, vă asiguraţi un stil versatil de decor cu aspecte particularizate şi usor de remarcat. Fară îndoială, optarea pentru mobilier lemn vă asigură o gama largă de aplicare functională a lui în casa dumneavoastră. Alegeţi un mobilier pentru living din lemn de calitate cu o gama largă aplicare , şi exprimaţi bunul gust cu subtilitate!