Cufar 1348A Mobilier Clasic

2.360 lei
Disponibil pentru precomandă
Descriere

Cufar 1348A Mobilier Clasic

Cufar 1348A Mobilier Clasic face parte din categoria Oferta Produse>Banchete si Taburete.

Cufar 1348A
Mobilier din lemn masiv

Important :

Fiecare produs este personalizabil pe baza nevoilor dumneavoastră
Modele noastre permit să dea frâu liber creativității oferind clientilor nostri posibilitatea de a crea modelul dorit
Puteţi să alegeti ţesătura dând click pe următorul link :

http://stofegadd.ro

Pe acest produs se pot aplica toate finisajele și tapiteriile din acest magazin.
Preţul produsului se modifică in funcţie de ţesătură

Model : Cufar

Cod : 1348A

Dimensiuni : L 120 P 44 H 51 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )

Greutate : 15 Kg

Alte informatii :

-Este făcut din lemn masiv de TULIP
-Feronerie deosebită inportată din Italia
-Mobilier clasic ,Pictat
-Face parte din colecţia La Maison
-Culoare Avorio Filo Ocra
​-Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitate.

Cufar 1348A
Cufar 1348A

Actualizaţi aspectul modern sau clasic al oricărui hol alegând Cufar 1348A! Designul contemporan sau tradiţional al Cufar 1348A, vă va ajuta în organizarea estetică şi utilă a holului dumneavoastră. Simple dar elegante, finisajele Cufar 1348A aduc un plus de rafinament pentru orice hol . Combinaţia unică de culori , stiluri şi dimensiuni ale Cufar 1348A vă asigură spaţiu şi funcţionalitate la orice hol . Finisajele netede, bogate ale Cufar 1348A vă garantează reuşita unui decor în stil tradiţional, antic sau clasic.
MOBILIER Hol Completează aspectul holului cu un mobilier elegant ! Noi vă punem la dispozitie numeroase articole de mobilier hol care vă ofera o mulţime de opţiuni pentru a selecta doar acele piese de mobilier hol care se potrivesc cel mai bine decorului pe care îl doriţi. Intrarea în casă este prima impresie, de aceea trebuie ales un mobilier hol care să vă definească personalitatea! Faceti zonela de holului mai deosebită optând pentru un mobilier hol care să vă ofere confort dar şi utilitate pe termen lung. Exploraţi o gamă largă de modele de mobilier hol care vă reflectă stilul şi care poate să vă satisfacă nevoile familiei dumneavoastră. Elevaţi decorul prin mobilier hol cu un design care atrage atenţia şi admiraţia, şi alegeţi să creaţi cu piese de mobilier hol oferite de noi o zonă în care să vă bucuraţi de venirea acasa
Opţiuni nelimitate, diponibile de decorare a casei vă sunt oferite de alegerea de mobilier clasic. Multitudinea de elemente de mobilier clasic pe care o punem la dispoziţia dumneavoastră vă susţine în creearea unor spaţii cu detalii îndrăzneţe, cu accent pe stilul personal. Dacă optaţi pentru un mobilier clasic, creaţi soluţii de amenajare a spaţiilor din casa cu finisaje şi accente fine. Un mobilier clasic se traduce printr-o reinterpretare atenta a codurilor estetice clasice. Fiecare camera din casa ta poate deveni un loc preţios cu ajutorul unui mobilier clasic , creând un ansamblu cu un stil coerent şi unic de decor.