Dormitor Romantic 02 Mobilier Clasic

278.310 lei
In Stoc
Descriere

Dormitor Romantic 02 Mobilier Clasic

Model  : Mobilier dormitor cu finisaj sablat.

Dormitor Romantic 02
Dormitor Romantic 02

Finisajul prin sablare este special şi se realizează cu un jet foarte puternic de nisip ,în urma căruia rămâne fibra lemnului în relief.

Cod DR02

Este compus din :

Dulap Haine 3212A    Cod 3212A    
Dimensiuni
L.120 / P.60 / H.220 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Comoda 3213A     Cod 3213A       
Dimensiuni
L.128 / P.53 / H.100 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Noptiera 3214A     Cod 3214A           
Dimensiuni
L.55 / P.38 / H.46cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Pat 3219A     Cod 3219A    
Dimensiuni
L.110 / P.208 / H.131  cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Bancheta 3221A     Cod 3221A    
Dimensiuni
L.80 / P.40 / H.47 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Oglinda 3218A     Cod 3218A    
Dimensiuni
L.111 / P.3 / H.90 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )

Produsele de mai sus pot fi comandate si seperat

Alte informatii

-Este făcut din lemn masiv de Toulipier
-Mobilier clasic
-Face parte din colecţia Clasico
-Finisaj Crem 
-Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitate

Dormitor Romantic 02 Mobilier Clasic

Dormitor Romantic 02

Dormitor Romantic 02
Dormitor Romantic 02

Dormitor Romantic 02 Mobilier Clasic

Transforma aspectul spatiului de dormit prin actualizarea cu piese mobilier dormitor matrimonial ce va ofera confort si stilul unic, permitandu-va sa creati cu ajutorul elementelor de mobilier dormitor un sentiment de relaxare sau un refugiu linistit in care va puteti retrage pentru a va odihni.

Investiti in confortul si odihna familiei dumneavoastra si optati pentru mobilier dormitor de calitate, care sa se potriveasca  nevoilor individuale ale sale.

Cu un mobilier dormitor cu un design elegant puteti da un aspect nou si proaspat camerei , noi oferindu-va o  mare varietate de mobilier dormitor cu  stiluri , marimi si materiale care va permit sa gasiti cu usurinta piesa perfecta de mobilier dormitor pentru casa dumneavoastra. Optiuni nelimitate, diponibile de decorare a casei va sunt oferite de alegerea de mobilier clasic.

Multitudinea de elemente de mobilier clasic pe care o punem la dispozitia dumneavoastra va sustine in creearea unor spatii cu detalii indraznete, cu accent pe stilul personal. Daca optati pentru un  mobilier clasic, creati solutii de amenajare a spatiilor din casa cu finisaje si accente fine.

Dormitor Romantic 02 Mobilier Clasic

Actualizaţi aspectul modern sau clasic al oricărui dining alegând Dormitor Romantic 02 ! Designul contemporan sau tradiţional al Dormitor Romantic 02 , vă va ajuta în organizarea estetică şi utilă a dining-ului dumneavoastră. Simple dar elegante, finisajele Dormitor Romantic 02 aduc un plus de rafinament pentru orice dining.

Dormitor Romantic 02 Mobilier Clasic

Combinaţia unică de culori , stiluri şi dimensiuni ale Dormitor Romantic 02 vă asigură spaţiu şi funcţionalitate la orice dining. Finisajele netede, bogate ale Dormitor Romantic 02  vă garantează reuşita unui decor în stil tradiţional, antic sau clasic.

MOBILIER DORMITOR Transformă aspectul spaţiului de dormit prin actualizarea cu piese mobilier dormitor ce vă oferă confort şi stilul unic, permitându-vă să creaţi cu ajutorul elementelor de mobilier dormitor un sentiment de relaxare sau un refugiu liniştit în care vă puteţi retrage pentru a vă odihni.

Investiti în confortul şi odihna familiei dumneavoastră şi optaţi pentru mobilier dormitor de calitate, care să se potrivească nevoilor individuale ale sale.

Cu un mobilier dormitor cu un design elegant puteţi da un aspect nou şi proaspăt camerei , noi oferindu-vă o mare varietate de mobilier dormitor cu stiluri , mărimi şi materiale care vă permit să gasiţi cu usurintă piesa perfectă de mobilier dormitor pentru casa dumneavoastră.

Dormitor Romantic 02 Mobilier Clasic

Opţiuni nelimitate, diponibile de decorare a casei vă sunt oferite de alegerea de mobilier clasic.

Multitudinea de elemente de mobilier clasic pe care o punem la dispoziţia dumneavoastră vă susţine în creearea unor spaţii cu detalii îndrăzneţe, cu accent pe stilul personal.

Dacă optaţi pentru un mobilier clasic, creaţi soluţii de amenajare a spaţiilor din casa cu finisaje şi accente fine. Un mobilier clasic se traduce printr-o reinterpretare atenta a codurilor estetice clasice.

Fiecare camera din casa ta poate deveni un loc preţios cu ajutorul unui mobilier clasic , creând un ansamblu cu un stil coerent şi unic de decor.

Dormitor Romantic 02 Mobilier Clasic