Dormitor Romantic 05 Mobilier Clasic

53.247 lei 51.700 lei
Disponibil pentru precomandă
Descriere

Dormitor Romantic 05 Mobilier Clasic

Dormitor Romantic 05 Mobilier Clasic face parte din categoria Colectii Dormitor.

Dormitor Romantic 05

Mobilier pentru dormitor matrimonial din lemn masiv 

Model  : Mobilier dormitor cu finisaj sablat.

Dormitor Romantic 05
Dormitor Romantic 05

Finisajul prin sablare este special şi se realizează cu un jet foarte puternic de nisip ,în urma căruia rămâne fibra lemnului în relief.

Cod DR05

Este compus din :

Dulap Haine 3230A   Cod 3230A
Dimensiuni
L.282 / P.61 / H.246 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Comoda 3228A     Cod 3228A     
Dimensiuni
L.149 / P.53 / H.77 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Noptiera 3214A     Cod 3214A  
Dimensiuni
L.55 / P.38 / H.46cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Pat matrimonial 3224A     Cod 3224A    
Dimensiuni
L.190 / P.208 / H.131  cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Oglinda 3229A     Cod 3229A   
Dimensiuni
L.130 / P.3 / H.90 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )

Produsele de mai sus pot fi comandate si seperat

Alte informatii

-Este făcut din lemn masiv de Toulipier
-Mobilier clasic
-Face parte din colecţia Clasico
-Finisaj Crem 
-Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitate

Dormitor Romantic 05

Dormitor Romantic 05
Dormitor Romantic 05

Dormitor Romantic 05 Mobilier Clasic

Transforma aspectul spatiului de dormit prin actualizarea cu piese mobilier dormitor matrimonial ce va ofera confort si stilul unic, permitandu-va sa creati cu ajutorul elementelor de mobilier dormitor un sentiment de relaxare sau un refugiu linistit in care va puteti retrage pentru a va odihni. I

Dormitor Romantic 05 Mobilier Clasic

nvestiti in confortul si odihna familiei dumneavoastra si optati pentru mobilier dormitor de calitate, care sa se potriveasca  nevoilor individuale ale sale. Cu un mobilier dormitor cu un design elegant puteti da un aspect nou si proaspat camerei , noi oferindu-va o  mare varietate de mobilier dormitor cu  stiluri , marimi si materiale care va permit sa gasiti cu usurinta piesa perfecta de mobilier dormitor pentru casa dumneavoastra.

Dormitor Romantic 05 Mobilier Clasic

Optiuni nelimitate, diponibile de decorare a casei va sunt oferite de alegerea de mobilier clasic. Multitudinea de elemente de mobilier clasic pe care o punem la dispozitia dumneavoastra va sustine in creearea unor spatii cu detalii indraznete, cu accent pe stilul personal. Daca optati pentru un  mobilier clasic, creati solutii de amenajare a spatiilor din casa cu finisaje si accente fine.

Dormitor Romantic 05 Mobilier Clasic

Actualizaţi aspectul modern sau clasic al oricărui dining alegând Dormitor Romantic 05 ! Designul contemporan sau tradiţional al Dormitor Romantic 05 , vă va ajuta în organizarea estetică şi utilă a dining-ului dumneavoastră. Simple dar elegante, finisajele Dormitor Romantic 05  aduc un plus de rafinament pentru orice dining.

Combinaţia unică de culori , stiluri şi dimensiuni ale Dormitor Romantic 05 vă asigură spaţiu şi funcţionalitate la orice dining. Finisajele netede, bogate ale Dormitor Romantic 05 vă garantează reuşita unui decor în stil tradiţional, antic sau clasic.

MOBILIER DORMITOR Transformă aspectul spaţiului de dormit prin actualizarea cu piese mobilier dormitor ce vă oferă confort şi stilul unic, permitându-vă să creaţi cu ajutorul elementelor de mobilier dormitor un sentiment de relaxare sau un refugiu liniştit în care vă puteţi retrage pentru a vă odihni.

Investiti în confortul şi odihna familiei dumneavoastră şi optaţi pentru mobilier dormitor de calitate, care să se potrivească nevoilor individuale ale sale. Cu un mobilier dormitor cu un design elegant puteţi da un aspect nou şi proaspăt camerei , noi oferindu-vă o mare varietate de mobilier dormitor cu stiluri , mărimi şi materiale care vă permit să gasiţi cu usurintă piesa perfectă de mobilier dormitor pentru casa dumneavoastră.

Dormitor Romantic 05 Mobilier Clasic

Opţiuni nelimitate, diponibile de decorare a casei vă sunt oferite de alegerea de mobilier clasic. Multitudinea de elemente de mobilier clasic pe care o punem la dispoziţia dumneavoastră vă susţine în creearea unor spaţii cu detalii îndrăzneţe, cu accent pe stilul personal.

Dacă optaţi pentru un mobilier clasic, creaţi soluţii de amenajare a spaţiilor din casa cu finisaje şi accente fine. Un mobilier clasic se traduce printr-o reinterpretare atenta a codurilor estetice clasice.

Fiecare camera din casa ta poate deveni un loc preţios cu ajutorul unui mobilier clasic , creând un ansamblu cu un stil coerent şi unic de decor.

Dormitor Romantic 05 Mobilier Clasic