Dormitor Romantic 07 Mobilier Clasic

15.600 lei
In Stoc
Descriere

Dormitor Romantic 07 Mobilier ClasicMobilier Lux

Model    Dormitor Matrimonial

Cod DR07

Este compus din :

Pat matrimonial 3237A     Cod 3237A    
Dimensiuni
L.178 / P.210 / H.T.116 – H.P. 44  cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Dulap Haine 3240A    Cod 3240A    
Dimensiuni
L.240 / P.62 / H.220 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Noptiera 3236A     Cod 3236A   
Dimensiuni
L.53 / P.40 / H.64 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Comoda 3235A     Cod 3235A   
Dimensiuni
L.121 / P.54 / H.100 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Oglinda 3241A     Cod 3241A    
Dimensiuni
L.90 / P.2 / H.187 cm. ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Oglinda 3242A     Cod 3242A    
Dimensiuni
L.87 / P.3 / H.108 cm. ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )

Produsele de mai sus pot fi comandate si seperat

Alte informatii

-Este făcut din lemn masiv de Toulipier
-Mobilier clasic
-Face parte din colecţia Clasico
-Finisaj Crem 
-Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitate

Dormitor Romantic 07

Dormitor Romantic 07
Dormitor Romantic 07 Mobilier Clasic | Mobilier Lux
Dormitor Romantic 07 mobilier clasic - Colectii Dormitor
Dormitor Romantic 07 mobilier clasic – Colectii Dormitor

Dormitor Romantic 07 Mobilier Clasic | Mobilier Lux

Transforma aspectul spatiului de dormit prin actualizarea cu piese mobilier dormitor matrimonial ce va ofera confort si stilul unic, permitandu-va sa creati cu ajutorul elementelor de mobilier dormitor un sentiment de relaxare sau un refugiu linistit in care va puteti retrage pentru a va odihni. Investiti in confortul si odihna familiei dumneavoastra si optati pentru mobilier dormitor de calitate, care sa se potriveasca  nevoilor individuale ale sale.

Cu un mobilier dormitor cu un design elegant puteti da un aspect nou si proaspat camerei , noi oferindu-va o  mare varietate de mobilier dormitor cu  stiluri , marimi si materiale care va permit sa gasiti cu usurinta piesa perfecta de mobilier dormitor pentru casa dumneavoastra.

Optiuni nelimitate, diponibile de decorare a casei va sunt oferite de alegerea de mobilier clasic. Multitudinea de elemente de mobilier clasic pe care o punem la dispozitia dumneavoastra va sustine in creearea unor spatii cu detalii indraznete, cu accent pe stilul personal. Daca optati pentru un  mobilier clasic, creati solutii de amenajare a spatiilor din casa cu finisaje si accente fine.

Dormitor Romantic 07
Actualizaţi aspectul modern sau clasic al oricărui dining alegând NUMEPRODUS! Designul contemporan sau tradiţional al NUMEPRODUS , vă va ajuta în organizarea estetică şi utilă a dining-ului dumneavoastră. Simple dar elegante, finisajele NUMEPRODUS aduc un plus de rafinament pentru orice dining. Combinaţia unică de culori , stiluri şi dimensiuni ale NUMEPRODUS vă asigură spaţiu şi funcţionalitate la orice dining. Finisajele netede, bogate ale NUMEPRODUS vă garantează reuşita unui decor în stil tradiţional, antic sau clasic.

Dormitor Romantic 07 Mobilier Clasic | Mobilier Lux

MOBILIER DORMITOR Transformă aspectul spaţiului de dormit prin actualizarea cu piese mobilier dormitor ce vă oferă confort şi stilul unic, permitându-vă să creaţi cu ajutorul elementelor de mobilier dormitor un sentiment de relaxare sau un refugiu liniştit în care vă puteţi retrage pentru a vă odihni. Investiti în confortul şi odihna familiei dumneavoastră şi optaţi pentru mobilier dormitor de calitate, care să se potrivească nevoilor individuale ale sale.

Cu un mobilier dormitor cu un design elegant puteţi da un aspect nou şi proaspăt camerei , noi oferindu-vă o mare varietate de mobilier dormitor cu stiluri , mărimi şi materiale care vă permit să gasiţi cu usurintă piesa perfectă de mobilier dormitor pentru casa dumneavoastră.
Opţiuni nelimitate, diponibile de decorare a casei vă sunt oferite de alegerea de mobilier clasic.

Multitudinea de elemente de mobilier clasic pe care o punem la dispoziţia dumneavoastră vă susţine în creearea unor spaţii cu detalii îndrăzneţe, cu accent pe stilul personal. Dacă optaţi pentru un mobilier clasic, creaţi soluţii de amenajare a spaţiilor din casa cu finisaje şi accente fine. Un mobilier clasic se traduce printr-o reinterpretare atenta a codurilor estetice clasice. Fiecare camera din casa ta poate deveni un loc preţios cu ajutorul unui mobilier clasic , creând un ansamblu cu un stil coerent şi unic de decor.

Dormitor Romantic 07 Mobilier Clasic | Mobilier Lux