Dormitor Single 01 Mobilier Clasic

27.000 lei
Disponibil pentru precomandă
Descriere

Dormitor Single 01 Mobilier Clasic

Dormitor Single 01 Mobilier Clasic face parte din categoria Colectii Dormitor.

Dormitor Single 01
Mobilier pentru dormitor single din lemn masiv 

Model
Dormitor Single
Cod
DS01 

Este compus din :

Pat 3204A     Cod 3204A
Dimensiuni
L.107 / P.214 / H.T.110 – H.P.60 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Dulap Haine 3203A    Cod 3203A
Dimensiuni
L.157 / P.60 / H.217 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Noptiera 3201A     Cod 3201A
Dimensiuni
L.59 / P.42 / H.61 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Birou 3205A    Cod 3205A
Dimensiuni
L.59 / P.42 / H.61 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Scaun Tapitat 3206A    Cod 3206A
Dimensiuni
Lăţime 44 cm. Profunzime 49 cm.  Înălţime S 50 cm   Înălţime T 99cm
cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )

Produsele de mai sus pot fi comandate si seperat

Alte informatii

-Este făcut din lemn masiv de Toulipier
-Mobilier clasic -Face parte din colecţia Clasico
-Finisaj Crem
-Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitate

Dormitor Single 01

Dormitor Single 01
Dormitor Single 01

Dormitor Single 01

Transforma aspectul spatiului de dormit prin actualizarea cu piese mobilier dormitor matrimonial ce va ofera confort si stilul unic, permitandu-va sa creati cu ajutorul elementelor de mobilier dormitor un sentiment de relaxare sau un refugiu linistit in care va puteti retrage pentru a va odihni. Investiti in confortul si odihna familiei dumneavoastra si optati pentru mobilier dormitor de calitate, care sa se potriveasca  nevoilor individuale ale sale. Cu un mobilier dormitor cu un design elegant puteti da un aspect nou si proaspat camerei , noi oferindu-va o  mare varietate de mobilier dormitor cu  stiluri , marimi si materiale care va permit sa gasiti cu usurinta piesa perfecta de mobilier dormitor pentru casa dumneavoastra. Optiuni nelimitate, diponibile de decorare a casei va sunt oferite de alegerea de mobilier clasic. Multitudinea de elemente de mobilier clasic pe care o punem la dispozitia dumneavoastra va sustine in creearea unor spatii cu detalii indraznete, cu accent pe stilul personal. Daca optati pentru un  mobilier clasic, creati solutii de amenajare a spatiilor din casa cu finisaje si accente fine.

Dormitor Single 01
Actualizaţi aspectul modern sau clasic al oricărui dining alegând Dormitor Single 01! Designul contemporan sau tradiţional al Dormitor Single 01, vă va ajuta în organizarea estetică şi utilă a dining-ului dumneavoastră. Simple dar elegante, finisajele Dormitor Single 01 aduc un plus de rafinament pentru orice dining. Combinaţia unică de culori , stiluri şi dimensiuni ale Dormitor Single 01 vă asigură spaţiu şi funcţionalitate la orice dining. Finisajele netede, bogate ale Dormitor Single 01 vă garantează reuşita unui decor în stil tradiţional, antic sau clasic.
MOBILIER DORMITOR Transformă aspectul spaţiului de dormit prin actualizarea cu piese mobilier dormitor ce vă oferă confort şi stilul unic, permitându-vă să creaţi cu ajutorul elementelor de mobilier dormitor un sentiment de relaxare sau un refugiu liniştit în care vă puteţi retrage pentru a vă odihni. Investiti în confortul şi odihna familiei dumneavoastră şi optaţi pentru mobilier dormitor de calitate, care să se potrivească nevoilor individuale ale sale. Cu un mobilier dormitor cu un design elegant puteţi da un aspect nou şi proaspăt camerei , noi oferindu-vă o mare varietate de mobilier dormitor cu stiluri , mărimi şi materiale care vă permit să gasiţi cu usurintă piesa perfectă de mobilier dormitor pentru casa dumneavoastră.
Opţiuni nelimitate, diponibile de decorare a casei vă sunt oferite de alegerea de mobilier clasic. Multitudinea de elemente de mobilier clasic pe care o punem la dispoziţia dumneavoastră vă susţine în creearea unor spaţii cu detalii îndrăzneţe, cu accent pe stilul personal. Dacă optaţi pentru un mobilier clasic, creaţi soluţii de amenajare a spaţiilor din casa cu finisaje şi accente fine. Un mobilier clasic se traduce printr-o reinterpretare atenta a codurilor estetice clasice. Fiecare camera din casa ta poate deveni un loc preţios cu ajutorul unui mobilier clasic , creând un ansamblu cu un stil coerent şi unic de decor.