TOP
- 35 %

Dulap 2 usi culisante si 2 sertare SD398 Mobilier Clasic

5.400 lei 3.500 lei
In Stoc
Descriere

Dulap 2 usi culisante si 2 sertare SD398 Mobilier Clasic

Dulap 2 usi culisante si 2 sertare SD398 Mobilier Clasic face parte din categoria Oferta Produse>Dulapuri Haine.

Dulap 2 usi culisante si 2 sertare SD398
Mobilier din lemn masiv

Model : Dulap 2 uşi culisante şi 2 sertare

Cod : SD389

Dimensiuni : L 180 P 67 H 225 ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )

Greutate : 60 Kg

Accesorii : Freonerie deosebită bronz antichizat

Alte informatii :

-Este făcut din lemn masiv de Plop
-Mobilier clasic
-Face parte din colecţia TEMPESTA
-Culoare albă
-Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitate
Actualizaţi aspectul modern sau clasic al oricărui dining alegând

Dulap 2 usi culisante si 2 sertare SD398
Dulap 2 usi culisante si 2 sertare SD398

Dulap 2 usi culisante si 2 sertare SD398! Designul contemporan sau tradiţional al Dulap 2 usi culisante si 2 sertare SD398, vă va ajuta în organizarea estetică şi utilă a dining-ului dumneavoastră. Simple dar elegante, finisajele Dulap 2 usi culisante si 2 sertare SD398 aduc un plus de rafinament pentru orice dining. Combinaţia unică de culori , stiluri şi dimensiuni ale Dulap 2 usi culisante si 2 sertare SD398 vă asigură spaţiu şi funcţionalitate la orice dining. Finisajele netede, bogate ale Dulap 2 usi culisante si 2 sertare SD398 vă garantează reuşita unui decor în stil tradiţional, antic sau clasic.
MOBILIER DORMITOR Transformă aspectul spaţiului de dormit prin actualizarea cu piese mobilier dormitor ce vă oferă confort şi stilul unic, permitându-vă să creaţi cu ajutorul elementelor de mobilier dormitor un sentiment de relaxare sau un refugiu liniştit în care vă puteţi retrage pentru a vă odihni. Investiti în confortul şi odihna familiei dumneavoastră şi optaţi pentru mobilier dormitor de calitate, care să se potrivească nevoilor individuale ale sale. Cu un mobilier dormitor cu un design elegant puteţi da un aspect nou şi proaspăt camerei , noi oferindu-vă o mare varietate de mobilier dormitor cu stiluri , mărimi şi materiale care vă permit să gasiţi cu usurintă piesa perfectă de mobilier dormitor pentru casa dumneavoastră.
Opţiuni nelimitate, diponibile de decorare a casei vă sunt oferite de alegerea de mobilier clasic. Multitudinea de elemente de mobilier clasic pe care o punem la dispoziţia dumneavoastră vă susţine în creearea unor spaţii cu detalii îndrăzneţe, cu accent pe stilul personal. Dacă optaţi pentru un mobilier clasic, creaţi soluţii de amenajare a spaţiilor din casa cu finisaje şi accente fine. Un mobilier clasic se traduce printr-o reinterpretare atenta a codurilor estetice clasice. Fiecare camera din casa ta poate deveni un loc preţios cu ajutorul unui mobilier clasic , creând un ansamblu cu un stil coerent şi unic de decor.