Dulap 3034A Mobilier Clasic

190.790 lei
Disponibil pentru precomandă
Descriere

Dulap 3034A Mobilier Clasic

Dulap 3034A Mobilier Clasic face parte din categoria Oferta Produse>Bufete si Dulapuri.

Dulap 3034A

Mobilier din lemn masiv la preţ de producător

Important : Pe acest produs se pot aplica toate finisajele din colecția Baroc

Model : Dulap cu 7 sertare

Cod : 3034A

Dimensiuni : L 62 P 42 H 105 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )

Greutate : 10 Kg

Alte informatii:

-Este făcut din lemn masiv de TULIP
-Feronerie deosebită inportată din Italia
-Mobilier clasic
-Face parte din colecţia La Maison
-Culoare Alb
​-Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitate

Dulap 3034A
Dulap 3034A

Actualizaţi aspectul modern sau clasic al oricărui dining alegând Dulap 3034A! Designul contemporan sau tradiţional al Dulap 3034A, vă va ajuta în organizarea estetică şi utilă a dining-ului dumneavoastră. Simple dar elegante, finisajele Dulap 3034A aduc un plus de rafinament pentru orice dining. Combinaţia unică de culori , stiluri şi dimensiuni ale Dulap 3034A vă asigură spaţiu şi funcţionalitate la orice dining. Finisajele netede, bogate ale Dulap 3034A vă garantează reuşita unui decor în stil tradiţional, antic sau clasic.
MOBILIER DINING Completează aspectul zonei de luat masa cu un mobilier dining elegant ! Noi vă punem la dispozitie numeroase articole de mobilier dining care vă ofera o mulţime de opţiuni pentru a selecta doar acele piese de mobilier dining care se potrivesc cel mai bine decorului pe care îl doriţi. Inima unei case este reprezentată de zona unde se serveste masa, de aceea trebuie ales un mobilier dining care să vă definească personalitatea! Faceti zonele de servit masa mai deosebite optând pentru un mobilier dining care să vă ofere confort dar şi utilitate pe termen lung. Exploraţi o gamă largă de modele de mobilier dining care vă reflectă stilul şi care poate să vă satisfacă nevoile familiei dumneavoastră. Elevaţi decorul prin mobilier dining cu un design care atrage atenţia şi admiraţia, şi alegeţi să creaţi cu piese de mobilier dining oferite de noi o zonă în care să vă bucuraţi de masa şi compania celor dragi!
Opţiuni nelimitate, diponibile de decorare a casei vă sunt oferite de alegerea de mobilier clasic. Multitudinea de elemente de mobilier clasic pe care o punem la dispoziţia dumneavoastră vă susţine în creearea unor spaţii cu detalii îndrăzneţe, cu accent pe stilul personal. Dacă optaţi pentru un mobilier clasic, creaţi soluţii de amenajare a spaţiilor din casa cu finisaje şi accente fine. Un mobilier clasic se traduce printr-o reinterpretare atenta a codurilor estetice clasice. Fiecare camera din casa ta poate deveni un loc preţios cu ajutorul unui mobilier clasic , creând un ansamblu cu un stil coerent şi unic de decor.