Dulap bucătărie 242E Mobilier Clasic

52.520 lei
In Stoc
Descriere

Dulap bucătărie 242E Mobilier Clasic

Dulap bucătărie 242E Mobilier Clasic face parte din categoria Oferta Produse>Bufete si Dulapuri.

Dulap bucătărie 242E

Mobilier din lemn masiv.

Important :

Fiecare produs este personalizabil pe baza nevoilor dumneavoastră
Pe acest produs se pot aplica toate finisajele din acest magazin.

Model
Dulap bucătărie cu 4 usi si 6 sertare.
Este compus din 2 elemente corpul bază şi partea superioară
Cod 242E
Dimensiuni:
L. 120 / P. 52 / H. 220 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )

Alte informatii

-Este făcut din lemn masiv de TOULIPIER
-Feronerie deosebită inportată din Italia
-Face parte din colecţia Il Clasico
-Culoare finisaj Nuc
​-Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitate

Dulap bucătărie 242E
Dulap bucătărie 242E

Actualizaţi aspectul modern sau clasic al oricărui dining alegând Dulap bucătărie 242E! Designul contemporan sau tradiţional al Dulap bucătărie 242E, vă va ajuta în organizarea estetică şi utilă a dining dumneavoastră. Simple dar elegante, finisajele Dulap bucătărie 242E aduc un plus de rafinament pentru orice dining . Combinatia unica de culori , stiluri şi dimensiuni ale Dulap bucătărie 242E vă asigură spatiu şi functionalitate la orice dining . Finisajele netede, bogate ale Dulap bucătărie 242E vă garantează reusita unui decor în stil tradiţional, antic sau clasic.
MOBILIER DINING – Completează aspectul zonei de luat masa cu un mobilier dining elegant ! Noi vă punem la dispoziţie numeroase articole de mobilier dining care vă ofera o multime de opţiuni pentru a selecta doar acele piese de mobilier dining care se potrivesc cel mai bine decorului pe care îl doriţi. Inima unei case este reprezentată de zona unde se serveste masa, de aceea trebuie ales un mobilier dining care să vă definească personalitatea! Faceti zonele de servit masa mai deosebite optând pentru un mobilier dining care să vă ofere confort dar şi utilitate pe termen lung. Explorati o gama largă de modele de mobilier dining care va reflecta stilul şi care poate să vă satisfacă nevoile familiei dumneavoastră. Elevaţi decorul prin mobilier dining cu un design care atrage atenţia şi admiraţia, şi alegeţi să creaţi cu piese de mobilier dining oferite de noi o zonă în care să vă bucuraţi de masă şi compania celor dragi!
MOBILIER LEMN MASIV – Vă doriţi o mobilă care să definească simplitatea şi eleganţa? Mizaţi pe elemente de mobilier lemn masiv! Decorea spatiilor cu piese de mobilier lemn masiv denotă o simplitatea naturală, rafinată. Un mare plus la aproape orice cameră din casa este adăugat de articolele de mobilier lemn masiv, acestea conferind un stil impozant prin finisajele pe care le are. Dacă doriţi să adăugaţi o notă contemporană spaţiului de locuit alegeţi mobilier lemn masiv, cu design uşor versatil. Alegeţi stiluri clasice de mobilier lemn masiv şi optaţi pentru nuanţe de cireş sau nuc pentru a da o tusă elegantă.