Dulap cu suport sticle E1213A Mobilier Clasic

2.700 lei
Disponibil pentru precomandă
Descriere

Dulap cu suport sticle E1213A Mobilier Clasic

Dulap cu suport sticle E1213A Mobilier Clasic face parte din categoria Oferta Produse>Bufete si Dulapuri.

Dulap cu suport sticle E1213A

Important :
Pe acest produs se pot aplica toate finisajele din acest magazin

Model : Dulap cu suport pentru 12 de sticle
Dimensiuni: l. 54 p. 37 h. 105 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Cod E1213A
Greutate:   15 Kg

Alte informatii:
– Blidarul este din lemn TOULIPIER
– Finisaj Nuc

Dulap cu suport sticle E1213A Mobilier clasic din lemn
Dulap cu suport sticle E1213A Mobilier clasic din lemn

MOBILA dining : Actualizati aspectul modern sau clasic al oricarui dining alegand Dulap cu suport sticle E1213A ! Designul  contemporan sau traditional , va va ajuta in organizarea estetica si utila a diningului dumneavoastra. Simple dar elegante, finisajele Dulap cu suport sticle E1213A aduc un plus de rafinament pentru orice baie. Combinatia unica de culori , stiluri si dimensiuni va asigura spatiu si functionalitate la orice dining. Finisajele netede, bogate a va garanteaza reusita unui decor in stil traditional, antic sau clasic.

MOBILA DINING –  Completeaza  aspectul zonei de luat masa cu un mobila dining elegant ! Noi va punem la dispozitie numeroase articole de mobila dining care va ofera o multime de optiuni pentru a selecta doar acele piese de mobila dining care se potrivesc  cel mai bine decorului  pe care il doriti. Inima unei case este reprezentata de zona unde se serveste masa, de aceea trebuie ales un mobilier dining care sa va defineasca personalitatea! Faceti  zonele de servit masa  mai  deosebite optand pentru un mobila dining  care sa va ofere confort dar si utilitate pe termen lung. Explorati o gama larga de modele de mobila dining care va reflecta stilul si  care poate sa va satisfaca nevoile familiei dumneavoastra. Elevati decorul prin mobila dining cu un design care atrage atentia si admiratia, si alegeti  sa creati cu piese de mobila dining oferite de noi o zona in care sa va bucurati de masa si compania celor dragi!
Personalizati decorul casei cu piese  elegante de mobilier living  disponibile in gama de mobilier living oferita de noi!

Dulap cu suport sticle E1213A

Mobilier clasic din lemn

mobila dining