Dulap Haine E1205A Mobilier Clasic

45.520 lei
In Stoc
Credit module TBI Bank RO 1.1.3

2664.52 Lei x 24 rate

Descriere

Dulap Haine E1205A Mobilier Clasic

Dulap Haine E1205A Mobilier Clasic face parte din categoria Oferta Produse>Dulapuri Haine.

Dulap Haine E1205A

Dulap Haine E1205A
Mobilier Dormitor
Mobila clasica din lemn

Important :
Fiecare produs este personalizabil pe baza nevoilor dumneavoastră .
Pe acest produs se pot aplica toate finisajele din acest magazin.
Pentru alt finisaj decat nuc pretul creste cu 15% per produs
Model :Dulap  pentru haine  cu 2 usi si 2 sertare.
Demontabil.
Dimensiuni
l. 122 p. 60 h. 200 cm. ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Greutate :55 Kg
Transport gratuit
Alte informatii:
-Este făcut din lemn de Toulipier
-Mobilier clasic
-Finisaj Nuc 

Dulap haine E1205A Mobilier dormitor mobila lemn
Dulap haine E1205A Mobilier dormitor mobila lemn

Actualizati aspectul modern sau clasic al oricarui dormitor alegand Dulap Haine E1205A ! Designul contemporan sau traditional al Mobilierului Dulap Haine E1205A , va va ajuta in organizarea estetica si utila a dormitorului dumneavoastra.
MOBILIER DORMITOR –  Transforma aspectul spatiului de dormit prin actualizarea cu piese mobila dormitor ce va ofera confort si stilul unic, permitandu-va sa creati cu ajutorul elementelor de mobila dormitor un sentiment de relaxare sau un refugiu linistit in care va puteti retrage pentru a va odihni. Investiti in confortul si odihna familiei dumneavoastra si optati pentru mobila dormitor de calitate, care sa se potriveasca  nevoilor individuale ale sale. Cu un mobilier dormitor cu un design elegant puteti da un aspect nou si proaspat camerei , noi oferindu-va o  mare varietate de mobilier dormitor cu  stiluri , marimi si materiale care va permit sa gasiti cu usurinta piesa perfecta de mobilier dormitor pentru casa dumneavoastra.
MOBILA LEMN MASIV – Va doriti o mobila care sa defineasca simplitatea si eleganta? Mizati pe elemente de mobila lemn masiv! Decorea spatiilor cu piese de mobila lemn masiv denota o simplitatea naturala, rafinata. Un mare plus la aproape orice camera din casa este adaugat de articolele de mobila lemn masiv, acestea conferind un stil impozant prin finisajele pe care le are. Daca doriti sa adaugati o nota contemporana spatiului de locuit alegeti mobila lemn masiv, cu design usor versatil. Alegeti stiluri clasice de mobila lemn masiv si optati pentru nuante de cires sau nuc pentru a da o tusa eleganta.
Mobilier Dormitor
Mobila lemn