- 90 %

Dulap Haine E6067A Mobilier Clasic

40.270 lei 3.900 lei
In Stoc
Descriere

Dulap Haine E6067A Mobilier Clasic

Dulap Haine E6067A Mobilier Clasic face parte din categoria Oferta Produse>Dulapuri Haine.

Dulap Haine E6067A

Important :
Acest produs este disponibil doar cu finisajul si feroneria din fotografie.
Model :
Dulap pentru haine cu 2 usi 2 sertare .
Dimensiuni
L. 128 P. 61 H. 200 cm. ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Greutate : 65 Kg
Alte informatii:
-Este făcut din lemn de Toulipier cu mdf.
-Feroneria nu este montata
-Mobilier clasic
-Finisaj Alb

Dulap haine E6067A Mobilier clasic din lemn
Dulap haine E6067A Mobilier clasic din lemn

Actualizati aspectul modern sau clasic al oricarui dormitor alegand Dulap Haine E6067A ! Designul contemporan sau traditional al Mobilierului Dulap Haine E6067A , va va ajuta in organizarea estetica si utila a dormitorului dumneavoastra.
MOBILIER DORMITOR –  Transforma aspectul spatiului de dormit prin actualizarea cu piese mobila dormitor ce va ofera confort si stilul unic, permitandu-va sa creati cu ajutorul elementelor de mobila dormitor un sentiment de relaxare sau un refugiu linistit in care va puteti retrage pentru a va odihni. Investiti in confortul si odihna familiei dumneavoastra si optati pentru mobila dormitor de calitate, care sa se potriveasca  nevoilor individuale ale sale. Cu un mobilier dormitor cu un design elegant puteti da un aspect nou si proaspat camerei , noi oferindu-va o  mare varietate de mobilier dormitor cu  stiluri , marimi si materiale care va permit sa gasiti cu usurinta piesa perfecta de mobilier dormitor pentru casa dumneavoastra.
MOBILA LEMN MASIV – Va doriti o mobila care sa defineasca simplitatea si eleganta? Mizati pe elemente de mobila lemn masiv! Decorea spatiilor cu piese de mobila lemn masiv denota o simplitatea naturala, rafinata. Un mare plus la aproape orice camera din casa este adaugat de articolele de mobila lemn masiv, acestea conferind un stil impozant prin finisajele pe care le are. Daca doriti sa adaugati o nota contemporana spatiului de locuit alegeti mobila lemn masiv, cu design usor versatil. Alegeti stiluri clasice de mobila lemn masiv si optati pentru nuante de cires sau nuc pentru a da o tusa eleganta.
Mobilier Dormitor
Mobila lemn

Dulap Haine E6067A

Mobilier Dormitor
Mobila lemn