Masa 1765T Mobilier Clasic

455.960 lei
In Stoc
Descriere

Masa 1765T Mobilier Clasic

Masa 1765T Mobilier Clasic face parte din categoria Oferta Produse>Mese.

Masa 1765T

mobilier pentru dining din lemn masiv
Important :
Fiecare produs este personalizabil pe baza nevoilor dumneavoastră
Pe acest produs se pot aplica toate finisajele din acest magazin.
Model : Masa living din lemn masiv.
Cod : 1765T
Dimensiuni :
Polita  L 110 P 110 H 40 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime ).
Greutate : 10 Kg
Alte informatii:
-Este făcut din lemn de TOULIPIER
-Mobilier clasic
-Face parte din colecţia Il Clasico
-Culoare Nuc
​-Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitate

Masa 1765T
Masa 1765T

Actualizaţi aspectul modern sau clasic al oricărui dining alegând Masa 1765T! Designul contemporan sau tradiţional al Masa 1765T, vă va ajuta în organizarea estetică şi utilă a dining-ului dumneavoastră. Simple dar elegante, finisajele Masa 1765T aduc un plus de rafinament pentru orice dining. Combinaţia unică de culori , stiluri şi dimensiuni ale Masa 1765T vă asigură spaţiu şi funcţionalitate la orice dining. Finisajele netede, bogate ale
MOBILIER DINING Completează aspectul zonei de luat masa cu un mobilier dining elegant ! Noi vă punem la dispozitie numeroase articole de mobilier dining care vă ofera o mulţime de opţiuni pentru a selecta doar acele piese de mobilier dining care se potrivesc cel mai bine decorului pe care îl doriţi. Inima unei case este reprezentată de zona unde se serveste masa, de aceea trebuie ales un mobilier dining care să vă definească personalitatea! Faceti zonele de servit masa mai deosebite optând pentru un mobilier dining care să vă ofere confort dar şi utilitate pe termen lung. Exploraţi o gamă largă de modele de mobilier dining care vă reflectă stilul şi care poate să vă satisfacă nevoile familiei dumneavoastră.
Opţiuni nelimitate, diponibile de decorare a casei vă sunt oferite de alegerea de mobilier clasic. Multitudinea de elemente de mobilier clasic pe care o punem la dispoziţia dumneavoastră vă susţine în creearea unor spaţii cu detalii îndrăzneţe, cu accent pe stilul personal. Dacă optaţi pentru un mobilier clasic, creaţi soluţii de amenajare a spaţiilor din casa cu finisaje şi accente fine. Un mobilier clasic se traduce printr-o reinterpretare atenta a codurilor estetice clasice. Fiecare camera din casa ta poate deveni un loc preţios cu ajutorul unui mobilier clasic , creând un ansamblu cu un stil coerent şi unic de decor.

Masa 1765T