Masa 486A Mobilier Clasic

20.140 lei
In Stoc
Descriere

Masa 486A Mobilier Clasic

Masa 486A Mobilier Clasic face parte din categoria Oferta Produse>Masute cafea.

Masa 486A , Mobilier clasic din lemn

Model : Masuta cafea

Cod : 486A

Dimensiuni : l. 81 p. 42 h. 56 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime
Greutate : 20 Kg

Alte informatii:

-Este făcut din lemn masiv de Nuc
-Mobilier clasic
-Face parte din colecţia Clasic
-Culoare Finisaj Nuc
-Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitate.

Masa 486A mobilier clasic lemn
Masa 486A mobilier clasic lemn

Actualizaţi aspectul modern sau clasic al oricărui dining alegând Masa 486A! Designul contemporan sau tradiţional al Masa 486A, vă va ajuta în organizarea estetică şi utilă a dining-ului dumneavoastră. Simple dar elegante, finisajele Masa 486A aduc un plus de rafinament pentru orice dining. Combinaţia unică de culori , stiluri şi dimensiuni ale Masa 486A vă asigură spaţiu şi funcţionalitate la orice dining. Finisajele netede, bogate ale Masa 486A vă garantează reuşita unui decor în stil tradiţional, antic sau clasic.

DINING– Personalizaţi decorul casei cu piese elegante de mobila dining disponibile în gama de dining oferită de noi! Articolele de mobilier dining moderne si clasice, disponibile în numeroase variante şi materiale pretabile pieselor de dining de calitate superioară, vă facilitează înfrumuseţarea casei. Creaţi un spaţiu primitor şi stabiliţi un ton formal sau casual alegând dintr-o paletă largă de mobila dining şi decoraţi zona de divertisment şi de zi în stilul propriu. Decoraţi camera de zi cu elemente de mobila dining care au utilizări practice, mizând pe piesele de mobila dining cu stiluri , culori , forme și texturi unice pentru a crea un aspect specific.
MOBILIER  – Una dintre necesităţile fundamentale de a decora un spaţiu frumos este optarea pentru un mobilier lemn! Noi vă oferim mobilier lemn de calitate excepţională, realizat pentru decoruri interioare cu viziune şi imaginaţie. Un mobilier de lemn este durabil şi apropiat de natural, şi cu o rezistentă deosebită în timp. Dacă optaţi pentru mobilier lemn, vă asiguraţi un stil versatil de decor cu aspecte particularizate şi usor de remarcat. Fară îndoială, optarea pentru mobilier lemn vă asigură o gama largă de aplicare functională a lui în casa dumneavoastră. Alegeţi un mobila pentru living din lemn de calitate cu o gama largă aplicare , şi exprimaţi bunul gust cu subtilitate!