Măsuţă cafea 1000G Mobilier Clasic

1.305 lei
Disponibil pentru precomandă
Descriere

Măsuţă cafea 1000G Mobilier Clasic

Măsuţă cafea 1000G
Mobilier din lemn masiv

Important : Pe acest produs se pot aplica toate finisajele din acest magazin

Model : Masuta de cafea

Cod : 1000/G

Dimensiuni : L 100 P 50 H 47 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )

Greutate: 14 Kg

Alte informatii:

-Finisajul se poate realiza pe diferite nuante de culori fiind posibila chiar si pictura manuala cu elemente decorative sau florale
-Este făcuta din lemn de Plop cu feronerie bronz si blat central din sticla
-Mobilier clasic
-Face parte din colecţia Doci Art Design
​-Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitate.

Măsuţă cafea 1000G
Măsuţă cafea 1000G

Actualizaţi aspectul modern sau clasic al oricărui living alegând Măsuţă cafea 1000G ! Designul contemporan sau tradiţional al Măsuţă cafea 1000G, vă va ajuta în organizarea estetică şi utilă a living-ului dumneavoastră. Simple dar elegante, finisajele Măsuţă cafea 1000G aduc un plus de rafinament pentru orice living. Combinaţia unică de culori , stiluri şi dimensiuni ale Măsuţă cafea 1000G vă asigură spaţiu şi funcţionalitate la orice living. Finisajele netede, bogate ale Măsuţă cafea 1000G vă garantează reuşita unui decor în stil tradiţional, antic sau clasic.
MOBILIER LIVING – Personalizaţi decorul casei cu piese elegante de mobilier living disponibile în gama de mobilier living oferită de noi! Articolele de mobilier living moderne si clasice, disponibile în numeroase variante şi materiale pretabile pieselor de mobilier living de calitate superioară, vă facilitează înfrumuseţarea casei. Creaţi un spaţiu primitor şi stabiliţi un ton formal sau casual alegând dintr-o paletă largă de mobilier living şi decoraţi zona de divertisment şi de zi în stilul propriu. Decoraţi camera de zi cu elemente de mobilier living care au utilizări practice, mizând pe piesele de mobilier living cu stiluri , culori , forme și texturi unice pentru a crea un aspect specific.
MOBILIER LEMN – Una dintre necesităţile fundamentale de a decora un spaţiu frumos este optarea pentru un mobilier lemn! Noi vă oferim mobilier lemn de calitate excepţională, realizat pentru decoruri interioare cu viziune şi imaginaţie. Un mobilier de lemn este durabil şi apropiat de natural, şi cu o rezistentă deosebită în timp. Dacă optaţi pentru mobilier lemn, vă asiguraţi un stil versatil de decor cu aspecte particularizate şi usor de remarcat. Fară îndoială, optarea pentru mobilier lemn vă asigură o gama largă de aplicare functională a lui în casa dumneavoastră. Alegeţi un mobilier pentru living din lemn de calitate cu o gama largă aplicare , şi exprimaţi bunul gust cu subtilitate!