Mobilier Bar E1223A Mobilier Clasic

13.005 lei
Disponibil pentru precomandă
Descriere

Mobilier Bar E1223A Mobilier Clasic

Mobilier Bar E1223A Mobilier Clasic face parte din categoria Oferta Produse>Bufete si Dulapuri.

Mobilier Bar E1223A

Important :
Pe acest produs se pot aplica toate finisajele din acest magazin
Model : Mobilier Bar
Mobilierul de bar poate fi comandat si seperat dupa cum urmeaza :
Mobilier Bar  Cod E1223A 
Dimensiuni : l. 131 p. 47 h. 103 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Vitrina bar  cod E1224A 
Dimensiuni : l. 126 p. 33 h. 199 ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Scaunel bar cod E1225A 
Dimensiuni : l. 31 p. 31 h. 76 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Greutate:    54 Kg

Alte informatii:
– Corpul de baie este din lemn stratificat de TOULIPIER
– Finisaj Nuc

Mobilier Bar E1223A Mobilier clasic din lemn
Mobilier Bar E1223A Mobilier clasic din lemn

MOBILA BAIE : Actualizati aspectul modern sau clasic al oricarei bai alegand Mobilier Bar E1223A ! Designul  contemporan sau traditional , va va ajuta in organizarea estetica si utila a baii dumneavoastra. Simple dar elegante, finisajele Mobilier Bar E1223A aduc un plus de rafinament pentru orice baie. Combinatia unica de culori , stiluri si dimensiuni va asigura spatiu si functionalitate la orice baie. Finisajele netede, bogate a va garanteaza reusita unui decor in stil traditional, antic sau clasic.

MOBILA BAIE – Actualizati decorul baii dumneavoastra cu elemente de mobila baie cu aspect deosebit si functionalitate la parametri maximi! Daca va doriti ceva cu adevarat special realizati un makeover complet cu un set de mobila baie cu design unic. Adaugati o nota moderna alegand elemente de mobila baie cu spatii de stocare dar si cu rol de decorativ. Creati spatii suplimentare de depozitare, cu articole de mobila baie care va definesc stilul si nevoile personale si optati intotdeauna pe elemente de mobila baie cu o utilitate multifunctionala! Varietatea de stiluri si nuante de mobila baie completeaza schema de decoratiune interioara a casei si satisface toate gusturile. Alegeti sa faceti diverse combinatii de piese mobila de baie astfel incat sa acoperiti toate nevoile membrilor familiei dumneavoastra.
MOBILA – Va doriti zone primitoare, confortabile si elegante in casa dumneavoastra? Alegeti mobila cu o calitate superioara si un design deosebit! Partea cea mai importanta din decorul unui spatiu este reprezentata de mobilier, de acea niciodata nu se face rabat de la un mobilier rezistent si inovator!

Mobilier Bar E1223A

Mobila clasica din lemn