Mobilier TV 1011T Mobilier Clasic

4.950 lei
Disponibil pentru precomandă
Descriere

Mobilier TV 1011T Mobilier Clasic

Mobilier TV 1011T Mobilier Clasic face parte din categoria Oferta Produse>Comode tv.

Mobilier TV 1011T
Important :
Fiecare produs este personalizabil pe baza nevoilor dumneavoastră .
Acest produs poate fi facut si cu finisajele de mai jos:

Finisaje, mobilier ,mobilier lemn Birou ,mobilier clasic
Finisaje, mobila , Birou ,mobila clasica
Finisaje-1,mobilier ,mobilier lemn Birou ,mobilier clasic
Finisaje-1,mobila ,mobila lemn Birou ,mobilier clasic

Model :Mobilier TV
Dimensiuni
L 160  x P 25 x H 124 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Greutate : 22 Kg
Transport Gratuit
Alte informatii:
-Este făcut din lemn masiv de Plop
-Mobilier clasic
-Finisaj  Alb

Mobilier TV 1011T mobila ,mobilier lemn Dining ,mobila clasica
Mobilier TV 1011T mobila ,mobilier lemn Dining ,mobila clasica

Actualizati aspectul modern sau clasic al oricarui dormitor alegand Mobilier TV 1011T ! Designul contemporan sau traditional al Mobilierului Mobilier TV 1011T , va va ajuta in organizarea estetica si utila a dormitorului dumneavoastra.
MOBILA LIVINGPersonalizati decorul casei cu piese elegante de mobila living  disponibile in gama de mobila living oferita de noi! Articolele de mobila living moderne si clasice, disponibile in numeroase variante si materiale pretabile pieselor de mobila living de calitate superioara, va faciliteaza infrumusetarea casei. Creati un spatiu primitor si stabiliti un ton formal sau casual alegand dintr-o paleta larga de mobilier living si decorati zona de divertisment si de zi in stilul propriu. Decorati camera de zi cu elemente de mobilier living  care au utilizari practice,  mizand pe piesele de mobilier living cu stiluri , culori , forme și texturi  unice pentru a crea un aspect specific.
– Va doriti o mobila care sa defineasca simplitatea si eleganta? Mizati pe elemente de mobila lemn masiv! Decorea spatiilor cu piese de mobila lemn masiv denota o simplitatea naturala, rafinata. Un mare plus la aproape orice camera din casa este adaugat de articolele de mobila lemn masiv, acestea conferind un stil impozant prin finisajele pe care le are. Daca doriti sa adaugati o nota contemporana spatiului de locuit alegeti mobila lemn masiv, cu design usor versatil. Alegeti stiluri clasice de mobila lemn masiv si optati pentru nuante de cires sau nuc pentru a da o tusa eleganta.
Mobilier Dormitor
Mobila lemn

Mobilier TV 1011T
mobila living
Mobila clasica din lemn
mobila lemn