Noptiera 1033T Mobilier Clasic

4.500 lei
Disponibil pentru precomandă
Descriere

Noptiera 1033T Mobilier Clasic

Noptiera 1033T Mobilier Clasic face parte din categoria Oferta Produse>Noptiere.

Noptiera 1033T
Important :
Fiecare produs este personalizabil pe baza nevoilor dumneavoastră .
Pe acest produs poate fi aplicat orice finisaj din acest magazin.

Model :Noptiera cu 1 esrtar
Dimensiuni
L 57 x P 40 x H 68 cm  ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Greutate : 10.5 Kg
Transport Gratuit
Alte informatii:
-Este făcut din lemn masiv de Plop
-Mobilier clasic
-Finisaj  Alb

Noptiera 1033T mobila ,mobilier dormitor ,mobila clasica
Noptiera 1033T mobila ,mobilier dormitor ,mobila clasica

Actualizati aspectul modern sau clasic al oricarui dormitor alegand Noptiera 1033T ! Designul contemporan sau traditional al Mobilierului Noptiera 1033T , va va ajuta in organizarea estetica si utila a dormitorului dumneavoastra.
MOBILIER DORMITOR –  Transforma aspectul spatiului de dormit prin actualizarea cu piese mobila dormitor ce va ofera confort si stilul unic, permitandu-va sa creati cu ajutorul elementelor de mobila dormitor un sentiment de relaxare sau un refugiu linistit in care va puteti retrage pentru a va odihni. Investiti in confortul si odihna familiei dumneavoastra si optati pentru mobila dormitor de calitate, care sa se potriveasca  nevoilor individuale ale sale. Cu un mobila birou cu un design elegant puteti da un aspect nou si proaspat camerei , noi oferindu-va o  mare varietate de mobilier Birou cu  stiluri , marimi si materiale care va permit sa gasiti cu usurinta piesa perfecta de mobilier dormitor pentru casa dumneavoastra.
– Va doriti o mobila care sa defineasca simplitatea si eleganta? Mizati pe elemente de mobila lemn masiv! Decorea spatiilor cu piese de mobila lemn masiv denota o simplitatea naturala, rafinata. Un mare plus la aproape orice camera din casa este adaugat de articolele de mobila lemn masiv, acestea conferind un stil impozant prin finisajele pe care le are. Daca doriti sa adaugati o nota contemporana spatiului de locuit alegeti mobila lemn masiv, cu design usor versatil. Alegeti stiluri clasice de mobila lemn masiv si optati pentru nuante de cires sau nuc pentru a da o tusa eleganta.
Mobilier Dormitor
Mobila lemn

Noptiera 1033T
Mobia Dormitor
Mobila clasica din lemn
mobila lemn