Noptiera Copii 307A Mobilier Clasic

1.620 lei
Disponibil pentru precomandă
Descriere

Noptiera Copii 307A Mobilier Clasic

Noptiera Copii 307A Mobilier Clasic face parte din categoria Oferta Produse>Noptiere.

Noptiera Copii 307A
Mobilier din lemn masiv

Important : Pe acest produs se pot aplica toate finisajele din colecția Baroc

Model : Dulap 3 sertare

Cod : 307A

Dimensiuni : L 50 P 38 H 65 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )

Greutate : 15 Kg

Alte informatii:

-Este făcut din lemn masiv de TULIP
-Feronerie deosebită inportată din Italia
-Mobilier clasic
-Face parte din colecţia Clasic
-Culoare Albastru ,Roz ,Verde
​-Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitate

Noptiera Copii 307A
Noptiera Copii 307A

Actualizaţi aspectul modern sau clasic al oricărui dining alegând Noptiera Copii 307A! Designul contemporan sau tradiţional al Noptiera Copii 307A, vă va ajuta în organizarea estetică şi utilă a dining-ului dumneavoastră. Simple dar elegante, finisajele Noptiera Copii 307A aduc un plus de rafinament pentru orice dining. Combinaţia unică de culori , stiluri şi dimensiuni ale Noptiera Copii 307A vă asigură spaţiu şi funcţionalitate la orice dining. Finisajele netede, bogate ale Noptiera Copii 307A vă garantează reuşita unui decor în stil tradiţional, antic sau clasic.
MOBILIER DORMITOR Transformă aspectul spaţiului de dormit prin actualizarea cu piese mobilier dormitor ce vă oferă confort şi stilul unic, permitându-vă să creaţi cu ajutorul elementelor de mobilier dormitor un sentiment de relaxare sau un refugiu liniştit în care vă puteţi retrage pentru a vă odihni. Investiti în confortul şi odihna familiei dumneavoastră şi optaţi pentru mobilier dormitor de calitate, care să se potrivească nevoilor individuale ale sale. Cu un mobilier dormitor cu un design elegant puteţi da un aspect nou şi proaspăt camerei , noi oferindu-vă o mare varietate de mobilier dormitor cu stiluri , mărimi şi materiale care vă permit să gasiţi cu usurintă piesa perfectă de mobilier dormitor pentru casa dumneavoastră.
Opţiuni nelimitate, diponibile de decorare a casei vă sunt oferite de alegerea de mobilier clasic. Multitudinea de elemente de mobilier clasic pe care o punem la dispoziţia dumneavoastră vă susţine în creearea unor spaţii cu detalii îndrăzneţe, cu accent pe stilul personal. Dacă optaţi pentru un mobilier clasic, creaţi soluţii de amenajare a spaţiilor din casa cu finisaje şi accente fine. Un mobilier clasic se traduce printr-o reinterpretare atenta a codurilor estetice clasice. Fiecare camera din casa ta poate deveni un loc preţios cu ajutorul unui mobilier clasic , creând un ansamblu cu un stil coerent şi unic de decor.