Noptiera E416A Mobilier Clasic

2.109 lei
In Stoc
Descriere

Noptiera E416A Mobilier Clasic

Noptiera E416A Mobilier Clasic face parte din categoria Oferta Produse>Noptiere.

Noptiera E416A

Noptiera E416A
Mobilier Dormitor
Mobila clasica din lemn

Important :
Fiecare produs este personalizabil pe baza nevoilor dumneavoastră .
Pe acest produs se pot aplica toate finisajele din acest magazin.
Model :Noptiera intarsiata cu 3 sertare.
Demontabil.
Dimensiuni
l. 60 p. 40 h. 72 cm. ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Greutate : 15 Kg
Transport gratuit
Alte informatii:
-Este făcut din lemn de Plop
-Mobilier clasic
-Finisaj Nuc cu intarsii din lemn de nuc 

Noptiera E416A Mobilier dormitor mobila lemn
Noptiera E416A Mobilier dormitor mobila lemn

Actualizati aspectul modern sau clasic al oricarui dormitor alegand Noptiera E416A ! Designul contemporan sau traditional al Mobilierului Noptiera E416A , va va ajuta in organizarea estetica si utila a dormitorului dumneavoastra.
MOBILIER DORMITOR –  Transforma aspectul spatiului de dormit prin actualizarea cu piese mobila dormitor ce va ofera confort si stilul unic, permitandu-va sa creati cu ajutorul elementelor de mobila dormitor un sentiment de relaxare sau un refugiu linistit in care va puteti retrage pentru a va odihni. Investiti in confortul si odihna familiei dumneavoastra si optati pentru mobila dormitor de calitate, care sa se potriveasca  nevoilor individuale ale sale. Cu un mobilier dormitor cu un design elegant puteti da un aspect nou si proaspat camerei , noi oferindu-va o  mare varietate de mobilier dormitor cu  stiluri , marimi si materiale care va permit sa gasiti cu usurinta piesa perfecta de mobilier dormitor pentru casa dumneavoastra.
MOBILA LEMN MASIV – Va doriti o mobila care sa defineasca simplitatea si eleganta? Mizati pe elemente de mobila lemn masiv! Decorea spatiilor cu piese de mobila lemn masiv denota o simplitatea naturala, rafinata. Un mare plus la aproape orice camera din casa este adaugat de articolele de mobila lemn masiv, acestea conferind un stil impozant prin finisajele pe care le are. Daca doriti sa adaugati o nota contemporana spatiului de locuit alegeti mobila lemn masiv, cu design usor versatil. Alegeti stiluri clasice de mobila lemn masiv si optati pentru nuante de cires sau nuc pentru a da o tusa eleganta.
Mobilier Dormitor
Mobila lemn