Noptiera E6071A Mobilier Clasic

1.170 lei
Disponibil pentru precomandă
Descriere

Noptiera E6071A Mobilier Clasic

Noptiera E6071A Mobilier Clasic face parte din categoria Oferta Produse>Noptiere.

Noptiera E6071A

Important :
Acest produs este disponibil doar cu finisajul si feroneria din fotografie.
Model :
Noptiera 3 sertare .
Dimensiuni
L. 50 P. 38 H. 65 cm. ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Greutate : 15 Kg
Alte informatii:
-Este făcut din lemn de Toulipiercu mdf
-Feroneria nu este montata pe mobilier
-Mobilier clasic
-Finisaj Alb

Noptiera E6071A Mobilier clasic din lemn
Noptiera E6071A Mobilier clasic din lemn

Actualizati aspectul modern sau clasic al oricarui dormitor alegand Noptiera E6071A ! Designul contemporan sau traditional al Mobilierului Noptiera E6071A , va va ajuta in organizarea estetica si utila a dormitorului dumneavoastra.
MOBILA DORMITOR –  Transforma aspectul spatiului de dormit prin actualizarea cu piese mobila dormitor ce va ofera confort si stilul unic, permitandu-va sa creati cu ajutorul elementelor de mobila dormitor un sentiment de relaxare sau un refugiu linistit in care va puteti retrage pentru a va odihni. Investiti in confortul si odihna familiei dumneavoastra si optati pentru mobila dormitor de calitate, care sa se potriveasca  nevoilor individuale ale sale. Cu un mobila dormitor cu un design elegant puteti da un aspect nou si proaspat camerei , noi oferindu-va o  mare varietate de mobilier dormitor cu  stiluri , marimi si materiale care va permit sa gasiti cu usurinta piesa perfecta de mobilier dormitor pentru casa dumneavoastra.
MOBILA – Va doriti o mobila care sa defineasca simplitatea si eleganta? Mizati pe elemente de mobila lemn masiv! Decorea spatiilor cu piese de mobila lemn masiv denota o simplitatea naturala, rafinata. Un mare plus la aproape orice camera din casa este adaugat de articolele de mobila lemn masiv, acestea conferind un stil impozant prin finisajele pe care le are. Daca doriti sa adaugati o nota contemporana spatiului de locuit alegeti mobila lemn masiv, cu design usor versatil. Alegeti stiluri clasice de mobila lemn masiv si optati pentru nuante de cires sau nuc pentru a da o tusa eleganta.
Mobilier Dormitor
Mobila lemn

Noptiera E6071A

Mobilier Dormitor
Mobila lemn