Noptiera SD370 Mobilier Clasic

1.586.640 lei
In Stoc
Descriere

Noptiera SD370 Mobilier Clasic

Noptiera SD370 Mobilier Clasic face parte din categoria Oferta Produse>Noptiere.

Noptiera SD370
Mobilier din lemn masiv

Model : Noptiera Glamur cu 3 sertare

Cod : SD370

Dimensiuni : L 34 P 31 H 72 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )

Greutate : 10 Kg

Accesorii : Freonerie deosebită , Butoni din bronz antichizat

Alte informatii:

-Este făcut din lemn de fag stratificat
-Mobilier clasic
-Face parte din colecţia TEMPESTA
-Culoare alb
-Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitate

Noptiera SD370
Noptiera SD370

Actualizaţi aspectul modern sau clasic al oricărui dining alegând Noptiera SD370 ! Designul contemporan sau tradiţional al Noptiera SD370 , vă va ajuta în organizarea estetică şi utilă a dining-ului dumneavoastră. Simple dar elegante, finisajele Noptiera SD370 aduc un plus de rafinament pentru orice dining. Combinaţia unică de culori , stiluri şi dimensiuni ale Noptiera SD370 vă asigură spaţiu şi funcţionalitate la orice dining. Finisajele netede, bogate ale Noptiera SD370 vă garantează reuşita unui decor în stil tradiţional, antic sau clasic.
MOBILIER DORMITOR Transformă aspectul spaţiului de dormit prin actualizarea cu piese mobilier dormitor ce vă oferă confort şi stilul unic, permitându-vă să creaţi cu ajutorul elementelor de mobilier dormitor un sentiment de relaxare sau un refugiu liniştit în care vă puteţi retrage pentru a vă odihni. Investiti în confortul şi odihna familiei dumneavoastră şi optaţi pentru mobilier dormitor de calitate, care să se potrivească nevoilor individuale ale sale. Cu un mobilier dormitor cu un design elegant puteţi da un aspect nou şi proaspăt camerei , noi oferindu-vă o mare varietate de mobilier dormitor cu stiluri , mărimi şi materiale care vă permit să gasiţi cu usurintă piesa perfectă de mobilier dormitor pentru casa dumneavoastră.
Opţiuni nelimitate, diponibile de decorare a casei vă sunt oferite de alegerea de mobilier clasic. Multitudinea de elemente de mobilier clasic pe care o punem la dispoziţia dumneavoastră vă susţine în creearea unor spaţii cu detalii îndrăzneţe, cu accent pe stilul personal. Dacă optaţi pentru un mobilier clasic, creaţi soluţii de amenajare a spaţiilor din casa cu finisaje şi accente fine. Un mobilier clasic se traduce printr-o reinterpretare atenta a codurilor estetice clasice. Fiecare camera din casa ta poate deveni un loc preţios cu ajutorul unui mobilier clasic , creând un ansamblu cu un stil coerent şi unic de decor.