13.140 lei
In Stoc
Descriere

Oglinda 122MB Mobilier Clasic

Oglinda 122MB Mobilier Clasic face parte din categoria Oferta Produse>Oglinzi|Mobilier Baie>Oglinzi Baie.

Oglinda 122MB

Oglinda 122MB
Mobilier baie
Mobila clasica din lemn

Important :

Preturile sunt pentru rama fara oglinda din sticla
Pe acest produs se pot aplica toate finisajele din acest magazin

Model : Oglinda clasica

 

Oglinda cod 122MB

Dimensiuni : Oglinda L.90 P.4 H.90 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )

Greutate:

6 Kg

Alte informatii:
– Oglinda este din rasini turnate
– Finisaj Negru
​- Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitate

Oglinda 122MB Mobilier clasic din lemn
Oglinda 122MB Mobilier clasic din lemn

MOBILIER BAIE : Actualizati aspectul modern sau clasic al oricarei bai alegand Oglinda 122MB! Designul  contemporan sau traditional , va va ajuta in organizarea estetica si utila a baii dumneavoastra. Simple dar elegante, finisajele Oglinda122MB aduc un plus de rafinament pentru orice baie. Combinatia unica de culori , stiluri si dimensiuni va asigura spatiu si functionalitate la orice baie. Finisajele netede, bogate a va garanteaza reusita unui decor in stil traditional, antic sau clasic.

MOBILIER BAIE – Actualizati decorul baii dumneavoastra cu elemente de mobila baie cu aspect deosebit si functionalitate la parametri maximi! Daca va doriti ceva cu adevarat special realizati un makeover complet cu un set de mobila baie cu design unic. Adaugati o nota moderna alegand elemente de mobila baie cu spatii de stocare dar si cu rol de decorativ. Creati spatii suplimentare de depozitare, cu articole de mobila baie care va definesc stilul si nevoile personale si optati intotdeauna pe elemente de mobilier baie cu o utilitate multifunctionala! Varietatea de stiluri si nuante de mobila baie completeaza schema de decoratiune interioara a casei si satisface toate gusturile. Alegeti sa faceti diverse combinatii de piese mobila de baie astfel incat sa acoperiti toate nevoile membrilor familiei dumneavoastra.
MOBILA – Va doriti zone primitoare, confortabile si elegante in casa dumneavoastra? Alegeti mobila cu o calitate superioara si un design deosebit! Partea cea mai importanta din decorul unui spatiu este reprezentata de mobilier, de acea niciodata nu se face rabat de la un mobilier rezistent si inovator!
mobilier clasic