1.710 lei
Disponibil pentru precomandă
Descriere

Oglinda 2116A Mobilier Clasic

Oglinda 2116A

Mobilier din lemn masiv

Important :

Preturile sunt pentru rama fara oglinda din sticla

Pe acest produs se pot aplica toate finisajele din colecția Baroc

Model : Oglinda Rotunda

Cod : 2116A

Dimensiuni : L 92 P 3 H 84 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )

Greutate:

10 Kg

Alte informatii:

-Este făcut din Lemn masiv de TULIP
-Mobilier clasic ,Baroc
-Face parte din colecţia La Maison
-Culoare Nuc
​-Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitate

Oglinda 2116A
Oglinda 2116A

 MOBILIER BAIE : Actualizati aspectul modern sau clasic al oricarei bai  alegand Oglinda 2116A! Designul  contemporan sau traditional al Oglinda  2116A, va va ajuta in organizarea estetica si utila a baii dumneavoastra.  Simple dar elegante, finisajele Oglinda 2116A aduc un plus de rafinament  pentru orice baie. Combinatia unica de culori , stiluri si dimensiuni ale  Oglinda 2116A va asigura spatiu si functionalitate la orice baie.  Finisajele netede, bogate ale Oglinda 2116A antic sau clasic.
MOBILIER – Va doriti zone primitoare, confortabile si elegante in casa  dumneavoastra? Alegeti mobilier cu o calitate superioara si un design deosebit! Partea cea mai importanta din decorul unui spatiu este reprezentata de mobilier, de acea niciodata nu se face rabat de la un mobilier rezistent si inovator! Oglinda 2116A-Oglinzi
MOBILIER BAIE – Actualizati decorul baii dumneavoastra cu elemente de mobilier baie cu aspect deosebit si functionalitate la parametri  maximi! Daca va doriti ceva cu adevarat special realizati un makeover complet cu un set de mobilier baie cu design unic. Adaugati o nota moderna alegand elemente de mobilier baie cu spatii de stocare dar si cu rol de decorativ.  Creati spatii suplimentare de depozitare,  cu articole de mobilier baie care va definesc stilul si nevoile personale si optati intotdeauna pe elemente de mobilier baie cu o utilitate multifunctionala! Varietatea de stiluri si nuante de mobilier baie completeaza schema  de decoratiune interioara a casei si satisface toate gusturile. Alegeti sa faceti diverse combinatii de piese mobilier de baie astfel incat sa acoperiti toate nevoile membrilor familiei dumneavoastra.