1.818 lei
In Stoc
Credit module TBI Bank RO 1.1.3

116.13 Lei x 24 rate

Descriere

Oglinda 3023A Mobilier Clasic

Oglinda 3023A

Mobilier din MDF decupat cu laserul

Important :

Preturile sunt pentru rama fara oglinda din sticla

Pe acest produs se pot aplica toate finisajele din colecția Baroc

Model : Oglinda Ovală

Cod : 3023A

Dimensiuni : L 120 H 100 cm ( Lăţime /Înălţime )

Greutate:

10 Kg

Alte informatii:

-Este făcut din MDF decupata cu laserul
-Mobilier clasic ,Baroc
-Face parte din colecţia La Maison
-Culoare Negru
​-Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitate

Oglinda 3023A
Oglinda 3023A

MOBILIER BAIE : Actualizati aspectul modern sau clasic al oricarei bai alegand Oglinda 3023A!

Designul  contemporan sau traditional al Oglinda 3023A, va va ajuta in organizarea estetica si utila a baii dumneavoastra. Simple dar elegante, finisajele Oglinda 3023A aduc un plus de rafinament pentru orice baie.

Combinatia unica de culori , stiluri si dimensiuni ale Oglinda 3023A va asigura spatiu si functionalitate la orice baie. Finisajele netede, bogate ale Oglinda 3023A va garanteaza reusita unui decor in stil traditional, antic sau clasic.

MOBILIER BAIE – Actualizati decorul baii dumneavoastra cu elemente de mobilier baie cu aspect deosebit  si functionalitate la parametri  maximi!

Daca va doriti ceva cu adevarat special realizati un makeover complet cu un set de mobilier baie cu design unic. Adaugati o nota moderna alegand elemente de mobilier baie cu spatii de stocare dar si cu rol de decorativ.

Creati spatii suplimentare de depozitare,  cu articole de mobilier baie care va definesc stilul si nevoile personale si optati intotdeauna pe elemente de mobilier baie cu o utilitate multifunctionala! Varietatea de stiluri si nuante de mobilier baie completeaza schema  de decoratiune interioara a casei si satisface toate gusturile.

Alegeti sa faceti diverse combinatii de piese mobilier de baie astfel incat sa acoperiti toate nevoile membrilor familiei dumneavoastra.

Fara indoiala, optarea pentru mobilier lemn va asigura o gama larga de aplicare functionala a lui in casa dumneavoastra.  Alegeti un mobilier lemn de calitate si exprimati bunul gust cu subtilitate!

Oglinda 3023A