Oglinda 638T Mobilier Clasic

49.020 lei
In Stoc
Descriere

Oglinda 638T Mobilier Clasic

Oglinda 638T Mobilier Clasic face parte din categoria Oferta Produse>Oglinzi|Mobilier Baie>Oglinzi Baie.

Oglinda 638T
Mobilier dining
Mobila lemn
Important :
Prețul afisat este pentru ramă de oglindă (fară sticlă )
Fiecare produs este personalizabil pe baza nevoilor dumneavoastră .
Acest produs poate fi făcut și cu finisajele de mai jos:

Model : Ramă oglindă
Dimensiuni
L. 149 H. 88 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime ).
Greutate : 18 Kg
Transport Gratuit
Alte informații:
-Este făcuta din :
Rama din lemn și pastă de lemn
-Mobilier clasic
-Finisaj  Foita de aur lucrata manual
Face parte din colecția Marco Polo

Oglinda 638T mobilier ,mobilier lemn dormitor,mobilier clasic
Oglinda 638T mobilier ,mobilier lemn dormitor,mobilier clasic

Actualizati aspectul modern sau clasic al oricărui dormitor alegând Oglinda 638T ! Designul contemporan sau traditional al mobilierului Oglinda 638T , vă va ajuta în organizarea estetică și utilă a dormitorului dumneavoastră.

MOBILIER DORMITOR –  Transforma aspectul spatiului de dormit prin actualizarea cu piese mobilier dormitor ce vă oferă confort și stilul unic, permitandu-vă să creați cu ajutorul elementelor de mobilier dormitor un sentiment de relaxare sau un refugiu liniștit în care vă puteți retrage pentru a vă odihni. Investiți în confortul și odihna familiei dumneavoastră și optați pentru mobilă dormitor de calitate, care să se potrivească  nevoilor individuale ale sale. Cu un mobilier dormitor cu un design elegant puteți da un aspect nou și proaspat camerei .

MOBILIER LEMN – Una dintre necesitatile fundamentale de a decora un spatiu frumos este optarea pentru un mobilier lemn! Noi vă oferim mobilier lemn de calitate exceptională, realizat pentru decoruri interioare cu viziune și imaginație. Un mobilier de lemn este durabil și apropiat de natural, și cu o rezistentă deosebită în timp. Dacă optați pentru mobilier lemn, vă asigurați un stil versatil de decor cu aspecte particularizate și usor de remarcat. Fară îndoială, optarea pentru mobilier lemn vă asigură o gama largă de aplicare funcțională a lui în casa dumneavoastră. Alegeți un mobilier lemn de calitate și exprimați bunul gust cu subtilitate!

Oglinda 638T
Mobilier dormitor
Mobila clasica din lemn
mobila lemn