Pat E252A Mobilier Clasic

4.500 lei
Disponibil pentru precomandă
Descriere

Pat E252A Mobilier Clasic

Pat E252A Mobilier Clasic face parte din categoria Oferta Produse>Paturi.

Pat E252A

Pat E252A
Mobilier Dormitor
Mobila clasica din lemn

Important :
Fiecare produs este personalizabil pe baza nevoilor dumneavoastră .
Pe acest produs se pot aplica toate finisajele din acest magazin.
Pretul este pentru pat fara somiera.
Somiera se poate comanda separat la pretul de 540 lei (pretul contine tva)

Pat E252A Mobilier dormitor mobila lemn
Pat E252A Mobilier dormitor mobila lemn

Model :Pat single.
Dimensiuni:
l. 94 p. 219 ht. 100 hp. 72 cm. ( Lăţime / Profunzime /Înălţime capatai/Înălţime picioare)
Somiera (85 x 195 h.38)
Greutate : 30 Kg
Transport gratuit
Alte informatii:
-Este făcut din lemn de Plop
-Mobilier clasic
-Finisaj Nuc

Actualizati aspectul modern sau clasic al oricarui dormitor alegand Pat E252A ! Designul contemporan sau traditional al Mobilierului Pat E252A , va va ajuta in organizarea estetica si utila a dormitorului dumneavoastra.
MOBILIER DORMITOR –  Transforma aspectul spatiului de dormit prin actualizarea cu piese mobila dormitor ce va ofera confort si stilul unic, permitandu-va sa creati cu ajutorul elementelor de mobila dormitor un sentiment de relaxare sau un refugiu linistit in care va puteti retrage pentru a va odihni. Investiti in confortul si odihna familiei dumneavoastra si optati pentru mobila dormitor de calitate, care sa se potriveasca  nevoilor individuale ale sale. Cu un mobilier dormitor cu un design elegant puteti da un aspect nou si proaspat camerei , noi oferindu-va o  mare varietate de mobilier dormitor cu  stiluri , marimi si materiale care va permit sa gasiti cu usurinta piesa perfecta de mobilier dormitor pentru casa dumneavoastra.
MOBILA LEMN MASIV – Va doriti o mobila care sa defineasca simplitatea si eleganta? Mizati pe elemente de mobila lemn masiv! Decorea spatiilor cu piese de mobila lemn masiv denota o simplitatea naturala, rafinata. Un mare plus la aproape orice camera din casa este adaugat de articolele de mobila lemn masiv, acestea conferind un stil impozant prin finisajele pe care le are. Daca doriti sa adaugati o nota contemporana spatiului de locuit alegeti mobila lemn masiv, cu design usor versatil. Alegeti stiluri clasice de mobila lemn masiv si optati pentru nuante de cires sau nuc pentru a da o tusa eleganta.
Mobilier Dormitor
Mobila lemn