Pat matrimonial 3224A Mobilier Clasic

1.440 lei
Disponibil pentru precomandă
Descriere

Pat matrimonial 3224A Mobilier Clasic

Pat matrimonial 3224A Mobilier Clasic face parte din categoria Oferta Produse>Paturi.

Pat matrimonial 3224A

Pat matrimonial 3224A , mobilier pentru dormitor din lemn masiv 

Important :

Fiecare produs este personalizabil pe baza nevoilor dumneavoastră
Pe acest produs se pot aplica toate finisajele din acest magazin.

Model :

Pat matrimonial 3224A
Pat matrimonial 3224A

 Pat matrimonial cu unitate de stocare, finisaj capatai sablat.
 Finisajul prin sablare este special şi se realizează cu un jet foarte puternic de nisip ,în urma    căruia rămâne fibra lemnului în relief.

 Cod :  3224A

 Dimensiuni :

 L.190 / P.208 / H.131 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )

 Greutate :  40 Kg

 

 

 

 

Alte informatii:
– Pentru acest produs transportul este gratuit

– Este făcut din lemn masiv de TOULIPIER
– Feronerie deosebită inportată din Italia
– Mobilier clasic .
– Face parte din colecţia Il Clasico
– Culoare Crem cu maro

Pat matrimonial 3224A
Pat matrimonial 3224A

Pat matrimonial 3224A

 MOBILIER DORMITOR – Transforma aspectul spatiului de dormit prin actualizarea cu piese mobilier dormitor ce va ofera confort si stilul unic, permitandu-va sa creati cu ajutorul elementelor de mobilier dormitor un sentiment de relaxare sau un refugiu linistit in care va puteti retrage pentru a va odihni. Investiti in confortul si odihna familiei dumneavoastra si optati pentru mobilier dormitor de calitate, care sa se potriveasca  nevoilor individuale ale sale. Cu un mobilier dormitor cu un design elegant puteti da un aspect nou si proaspat camerei , noi oferindu-va o  mare varietate de mobilier dormitor cu  stiluri , marimi si materiale care va permit sa gasiti cu usurinta piesa perfecta de mobilier dormitor pentru casa dumneavoastra.
Pat matrimonial 3224A
MOBILIER LEMN MASIV– Vă doriţi o mobilă care să definească simplitatea şi eleganţa? Mizaţi pe elemente de mobilier lemn masiv! Decorea spaţiilor cu piese de mobilier lemn masiv denotă o simplitatea naturală, rafinată. Un mare plus la aproape orice camera din casă este adaugat de articolele de mobilier lemn masiv, acestea conferind un stil impozant prin finisajele pe care le are. Dacă doriţi să adaugaţi o notă contemporană spaţiului de locuit alegeţi mobilier lemn masiv, cu design usor versatil. Alegeţi stiluri clasice de mobilier lemn masiv şi optaţi pentru nuanţe de cires sau nuc pentru a da o tuşă elegantă.
Pat matrimonial 3224A
Pat matrimonial 3224A MOBILIER CLASIC – Opţiuni nelimitate, diponibile de decorare a casei vă sunt oferite de alegerea de mobilier clasic. Multitudinea de elemente de mobilier clasic pe care o punem la dispozitia dumneavoastra va susţine în creearea unor spaţii cu detalii îndrăzneţe, cu accent pe stilul personal. Dacă optaţi pentru un mobilier clasic, creaţi soluţii de amenajare a spatiilor din casă cu finisaje şi accente fine. Un mobilier clasic se traduce printr-o reinterpretare atentă  a codurilor estetice clasice.  Fiecare cameră din casa ta poate deveni un loc preţios cu ajutorul unui mobilier clasic , creând un ansamblu cu un stil coerent şi unic de decor. Această alegere de mobilier clasic face  o diferenţa calitativă clară în atmosferă  locuinţei dumneavoastră. Calitatea şi confortul, completate de stil şi design face ca un mobilier clasic să fie alegerea optimă pentru gusturi de necontestat.
Pat matrimonial 3224A